Márványos táskakollekciót alkotott a Lilla Sellei Bags

2024. március 24.
A Lilla Sellei Bags újraalkotta a 70-es évek márványos sikkjét, és egy új kapszulakollekciót dobtak piacra. A képeket a fotósként is dolgozó tervező jegyzi.
Márványos táskakollekciót alkotott a Lilla Sellei Bags

Márványos sikk a 70-es évekből, avagy új helyre költözik a Pici Piac, ami Séllei Lilla táskatervezőt egy teljes, új kollekció megalkotására inspirálta. A Pici Piac története szorosan összefonódik a Lilla Sellei Bags márka történetével, hiszen kezdettől fogva jelen van a márka ezen a népszerű designer baba-mama vásáron, és ennek is köszönhető, hogy az anyukák között közkedveltté váltak a táskák.

Az új helyszín, a Villányi út 11-ben található Konferenciaközpont épületét 1972-ben adták át, és mindent áthat a korszakra jellemző márvány, csempe, üveg és fém. Retró sikk, de jó értelemben, olyan, ami eleganciával párosul. „Mikor megláttam az első fotókat a helyszínről, egyből tudtam, itt az alkalom, hogy a régóta dédelgetett, de eddig csak ötlet szintjén meglévő márványos mintám egy teljes kapszulakollekciót kapjon. A Márvány kollekció már kapható, és a meleg árnyalatok rajongói imádni fogják!”

A Lilla Sellei Bags kampánysorozatát a fotográfusként is tevékenykedő tervező, Séllei Lilla jegyzi, de a különleges hangulat megteremtésében bőven volt segítsége. Kesjár-Engel Nóra stylist jó érzékkel válogatta össze azokat a kortalan darabokat, amelyek színben is teljesen passzoltak a gyűjteményhez, Monostori Mónika pedig a sminkkel tette fel a koronát a koncepcióra. De persze a fotózás nem jöhetett volna létre, ha nincs Anna, aki ezúttal modellként csatlakozott a csapathoz. Anna középiskolás, és dédelgetett álma volt, hogy modellként is kipróbálja magát.

Fotó: Séllei Lilla