Chrissy Teigen már-már meztelenül jelent meg a vörös szőnyegen

2024. április 12.
Chrissy Teigen soha nem rejtette véka alá alakját, sőt, nemrég büszkén mutatta meg szoptatás utáni alakját. Ezúttal viszont nem túlzás azt állítani, hogy az eddigi legmerészebb ruháját vette fel a vörös szőnyeges eseményre.
Chrissy Teigen pucérruhát viselt

John Legend felesége, az amerikai modell Chrissy Teigen nem fél megmutatni alakját a nagyközönség előtt. A modell nem fél megmutatni szülés utáni testét, sőt, nemrég például büszkén mutatta meg, hogy festenek mellei a harmadik kisbabájának szoptatása után. Chrissy Teigent az őszinteség királynőjének is hívják, de persze nem véletlenül. Gyakran enged betekintést követőinek az anyaság valódi oldalába és mutatja meg akár anyatejfoltos ruháját. 

Chrissyt vélhetően már nemigen lehet zavarba hozni, amit szerda este, a City Harvest 2024-es gáláján újra be is bizonyított, ugyanis az eddigi legmerészebb ruhájában lépett vörös szőnyegre. Chrissy Teigen egy teljesen áttetsző leopárdmintás ruhát viselt, aminek köszönhetően nem sok mindent hagyott a képzeletre. 

Chrissy Teigen az eddigi legbevállalósabb ruhát viselte

Chrissy Teigen az eddigi legbevállalósabb ruhát viselte

Az állatmintákkal tarkított ruhát, amelyet Nina Ricci tervezett, a 38 éves Chrissy melltartó nélkül viselte, így mindössze egy tanga volt a textil alatt. A maxiruhát fekete masnik díszítették. A párducmintás pucérruha 1615 dollárba, azaz körülbelül 590 ezer forintba kerül. 

Megjelenését arany karperecekkel egészítette ki, Saint Laurent fülbevalóival pedig az 1980-as éveket idézte meg. Utóbbi összértéke körülbelül 400 ezer forint. A kiegészítők mellett Chrissy egy fekete magas sarkút, füstös szemsminket és mélybarna manikűrt viselt. Férje, John Legend egy fekete szmokingban pózolt felesége mellett. Öltönyére barna virágmintát hímeztek, ami jól passzolt a modell összeállításához. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images