Nem tökéletes az alakjuk, mégis elfogadják magukat ezek a sztárok

2022. október 27.
Hurkácskák a hason, narancsbőr, és logó mellek – még a legnagyobb sztárok sem törekednek mindig a tökéletességre.

Ashley Graham

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés

Ha testpozitivitás, akkor Ashley Graham! Ashley a mozgalom egyik leghíresebb szószólója, aki az elmúlt évek során rendszeresen megmutatta követőinek, hogyan is néz ki és hogyan változik egy teljesen természetes nő teste. Vannak striái, hurkácskái, a bőre sem tökéletesen feszes, ezzel pedig az égvilágon semmi gond nincs.

Rihanna

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Souma (@robyn_riri_fenty1) által megosztott bejegyzés

Amikor a brit Vogue főszerkesztője, Edward Enninful megkérdezte Rihannát, szerinte mi lehet az oka annak, hogy annyi nő felnéz rá, ő teljesen őszintén a következőt felelte. „Rossz embert kérdezel, mert igazából nem tudom. Talán azért, mert most nagydarab vagyok. Az a lényeg, hogy nevess magadon. Tudom, hogy mikor vagyok kövér, és mikor fogytam le. Elfogadom a testemet bármilyen is legyen.”

Hillary Duff

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés

„Szeptemberben töltöm a 30-at, a testem egészséges, elvisz oda, ahová kell. Hölgyeim, legyünk büszkék arra, amink van, és ne vesztegessünk időt azzal, hogy azt kívánjuk bárcsak jobbak, hibátlanok lennénk” – írta Hillary az inspiráló képe mellé.

Serena Williams

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) által megosztott bejegyzés

Serena a világ egy legismertebb és legsikeresebb sportolója, de még neki sem hibátlan a teste, amit ő el is tud fogadni. 2019-ben azzal a kikötéssel vállalta el a Harper’s Bazaar címlapját, hogy nem photoshopolhatják tökéletesre a testét. „Mindennek elhordtak már. Megszégyenítettek a testalkatom miatt. A nemem miatt kevesebb pénzt fizettek… Röviden: soha nem volt könnyű. De aztán eszembe jut, hogy majd a következő hozzám hasonló lánynak talán egy kicsit könnyebb lesz, ha én most felemelem a hangom” – mondta a lapnak adott interjúban.

Chrissy Teigen

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Azt gondoltad, hogy egy fürdőruha-modellnek biztosan tökéletes a teste? Chrissy az elmúlt években bátran megmutatta követőinek a hibáit – itt éppen a lábán látható striákat –, és mindenkit arra biztatott, hogy úgy fogadja el magát, ahogyan van.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!