Iszak Eszti megmutatta gömbölyödő pocakját

2024. április 25.
Iszak Eszti sok hasznos öltözködési tippel látta el a várandósokat legújabb posztjában.
Iszak Eszti

Iszak Eszti egyre újabb kihívásokkal néz szembe a gyermekvárás kapcsán. A 36 éves kismama legújabb posztjában arról számolt be követőinek, hogy mostanában kezdett igazán nagy feladattá válni a megfelelő ruhadarabok kiválasztása számára.

Eltekintve attól, hogy áprilishoz méltó módon vadul váltják egymást a nagyon hideg és nagyon meleg napok, a baba növekedésével együtt változik Iszak Eszti ruhamérete is napról napra. Nehéz úgy intézni, hogy legyen az embernek épp az aznapra megfelelő méretű nadrág például, így Iszak Eszti arra jutott, hogy a bodycon ruhák tökéletes megoldást jelentenek a kérdésre.

A műsorvezető elárulta, hogy bár beszerzett már pár nagyobb méretű nadrágot, de a változatos öltözködés már csak a munkája miatt is fontos számára, így ezek a test méretéhez igazodó ruhák épp jók erre az időszakra. Ezt a barna ruhát Iszak Eszter – a váratlan hideg miatt – egy műbőr dzsekivel és baseballsapkával dobta fel. 

Iszak Eszti és férje, Gyurta Dani olimpiai bajnok úszó februárban jelentették be, hogy szülők lesznek. Korábban mindkettőjüknek volt már hosszabb kapcsolatuk szintén ismert emberekkel. Gyurta Dani sokáig Cserpes Laura párja volt, Iszak Eszti és Dobrády Ákos pedig szintén évekig éltek együtt. Dani és Eszter egy ökumenikus szervezet rendezvényén találkoztak először, ezután kezdett köztük kialakulni a barátságnál mélyebb viszony. 

Gyurta Dani és Iszak Eszti

Forrás: Instagram          Fotó: Centrál archív