Iszak Eszter őszintén beszélt megváltozott várandós testéről

2024. március 28.
Iszak Eszter kicsattanó, ragyogó kismama, aki most néhány régi fotója kapcsán csodálkozott rá a várandósság alatt megváltozott testére.
Iszak Eszti dögös bikiniben élvezi a napsütést Horvátországban

A csoda szép Iszak Eszter néhány régi képe nézegetése kapcsán kezdett el elmélkedni a várandósság csodájáról, és arról, hogyan éli meg ő a terhességével járó változásokat. Iszak Eszter tavaly novemberben készült fotóit vette újra elő, melyeken egy dekoltázsát hangsúlyozó, halványzöld rompert, laza fehér inget és baseballsapkát visel. A szinte második bőrként testéhez tapadó szett csodásan kiemeli a celeb tökéletes alakját – ez indította be a gondolatmenetet a kismamánál. „A napokban keresgéltem a régebbi képeim között valamit és belefutottam ezekbe, amik tavaly novemberben készültek (nem sokkal később már hárman voltunk) és több dolog is eszembe jutott róluk” – kezdi Iszak Eszter. „Többek között az, hogy milyen elképesztően érdekes a női test, hogy pár hónap leforgása alatt teljesen át tud alakulni annak érdekében, hogy létrehozzon egy új életet.”

A kommentelők lelkesen fogadták Iszak Eszter új posztját és kedvesen biztosították felőle a celebet, hogy még rengeteg változásra számíthat, ahogyan halad előre a terhességben. Sokan felidézték saját várandósságukat is, osztozva Iszak Esztivel a női test ereje feletti csodálatában.

Iszak Eszter és párja, az élsportoló Gyurta Dániel idén februárban Instagramon jelentették be, hogy babát várnak. A szívmelengető fotón Gyurta Dániel egy „DAD” felirattal ellátott sapkában ultrahangképet tart kezében, miközben szerelme, Iszak Eszter „MOM” feliratos sapkában a kamerának hátat fordítva átöleli őt. A képet ide kattintva lehet megtekinteni. A sztárpár egyébként nem sokat árul el magánéletéről a nyilvánosságnak – erről Iszak Eszter két éve Köböl Anitának is mesélt a műsorvezető Nők, filter nélkül című podcastjában –, most azonban kivételt tettek, hogy megoszthassák rajongóikkal a terhesség örömteli hírét.

Gólyahírek a sztárvilágban

2024-ben egyébként igazi babyboom várható a sztárvilágban. Iszak Eszter mellett rengeteg híresség várja kisbabáját ebben az évben.

Miranda Kerr negyedik gyermekével várandós

A modell már rutinos kismamának számít, hiszen negyedik gyermekét várja. Kerr tavaly szeptemberben jelentette be az örömhírt egy csodaszép fotóval, a baba valószínűleg a tavaszi hónapokban fog megszületni.

Hilary Duff is kismama 2024-ben

A sztár egy vicces fotóval közölte, hogy újabb családtag érkezik: Hilary Duff negyedik gyerekét várja, aki jelenlegi párjával, Matthew Komával harmadik közös babájuk lesz.

Elisabeth Moss váratlan terhessége

A szolgálólány meséjének sztárja nemrégiben Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy első gyermekét várja. A 41 éves sztár azt mondta, nagyon szerencsésnek érzi magát terhessége miatt, amivel eddig minden rendben halad.

Vanessa Hudgens meglepő debütálása

A gyereksztárból lett színésznő mindenkit meglepett, amikor nagy pocakkal jelent meg az idei Oscar-gálán. Vanessa Hudgens és férje, Cole Tucker első gyermeküket várják, és a színésznő nem is lehetne ennél ragyogóbb kismama!

Fotó: Marie Claire Archív