Rihanna beújított: extrém pixie frizurát vágatott magának

2024. március 25.
Rihanna szőke pixie frizurát vágatott magának. Az énekesnőnek nagyon jól áll az extrém frizura, és nem ez az első alkalom, hogy hasonló átalakuláson esett át.
Rihanna beújított: extrém pixie frizurát vágatott magának
  • Imádjuk Rihanna új pixie frizuráját.
  • Nem ez az első alkalom, hogy Rihanna pixie stílusban viseli haját.
  • Megmutatjuk Rihanna legextrémebb frizuraválasztásait is.

Rihanna újabb menő átalakuláson esett át. Az énekesnő imádja változtatni a frizuráját, most éppen úgy döntött, hogy megválik hosszú fürtjeitől. A sztár a novemberi mézszőke haja után ezúttal egy rövid pixie frizurát vágatott magának. Rihanna először a múlt héten a kaliforniai Santa Monicában lépett ki a nyilvánosság elé új frizurájával.

Bár már korábban is volt példa arra, hogy a 36 éves énekesnő rövid stílusban viselte tincseit, ez az új, szőke változat igazán elegáns és friss hatást kelt rajta. A Grammy-díjas Rihanna még baseballmezben is sikkes volt, amikor végigszántotta Kalifornia utcáit március 22-én. A pólóhoz fekete kerek nyakú, gyapjúkeverék Gucci kabátot, kék farmert és fekete, kristályokkal díszített Gucci cipőt választott, az outfitjét pedig egy narancssárga, ovális keretes Balenciaga napszemüveggel tette teljessé.

Rihannát több mint három héttel azután kapták le a fotósok, hogy közel egy évtized után ismét egész estés koncertet adott. Az énekesnő Ázsia leggazdagabb embere, Mukesh Ambani üzletember családjának esküvői buliján lépett színpadra. A sztár utoljára 2016-ban adott ki albumot, de 2022-ben megjelentetett két számot, méghozzá a Born Again és a Lift Me Up című dalokat –  az utóbbit a Fekete Párduc második részéhez készítette.

Rihanna az utóbbi időben a zenélés helyett inkább divat- és szépségmárkájára, és persze A$AP Rockyval közös kisgyerekeire, a 22 hónapos RZA Athelstonra és a 7 hónapos Riot Rose-ra koncentrált. „Úgy gondolom, hogy nagyszerű munkát végzünk a kollaborációban és a gyerekcsinálásban. Szerintem ez az eddigi legjobb alkotásunk” – viccelődött kedvesen a rapper novemberben egy interjúban.

Az énekesnő a kreativitását nemcsak a zenében és a saját brandjében, hanem a frizuraváltásban is ügyesen éli ki. Mutatunk még pár extrém választást tőle.

Rihanna legextrémebb frizurái:

1. Rihanna mulletfrizurája

Rihanna 2020 decemberében is bebizonyította, hogy a frizuraváltoztatás királynője. A világjárvány első évében  Miley Cyrus, Billie Eilish és Maisie Williams után ő is egy menő mulletfrizurával dobta fel kinézetét. Rihanna először 2013-ban kísérletezett ezzel a stílussal a New York-i divathéten, és úgy tűnik, most jött el az ideje, hogy visszanyúljon a régi klasszikusokhoz. Az énekesnő egy Instagramon közzétett videóban debütált a menő mullettel, amelyben a Savage x Fenty fehérneműshow-ját reklámozta.

2. Rihanna korábbi pixie frizurája

A 2020-as mulletet hamar megunta, és 2021 júniusában már egy extrém rövid, fekete pixie frizurával posztolt magáról fotót az Instagramra. Rihanna a pride-hónap alkalmából töltötte fel a képet a közösségi oldalára, hogy szivárványos szettjével álljon ki az LMBTQ-közösség mellett.

3. Rihanna hosszú hajjal

Az énekesnő dupla fonatos lófarokba kötötte a haját a 2023-as Superbowlon. Ez volt Rihanna karrierjének egyik legemlékezetesebb pillanata, ugyanis ekkor jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy második gyermekével várandós. A Fenty Beauty alapítója hosszú tincseihez egy skarlátszínű szettet és mélyvörös rúzst választott.

Rihanna dupla hajfonattal

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images