Azt se tudjuk, hol kezdődik Blake Lively kasmír maffiafeleség-manikűrje

2024. február 23.
Egy újabb olyan tavaszi köröm, amin tényleg minden van, ezúttal Blake Livelytól, aki szintén behódolt a maffiafeleség-stílusnak. Ráadásul remekül áll neki!
Blake Lively tavaszi köröm
  • Zsiráfmintás francia körömvégek, neutrális tónusú kasmír maffiafeleség-stílus, negatív tér – Blake Lively körmén tényleg minden van.
  • A New Yorki-i divathéten jelent meg Blake Lively a maffiafeleség-stílus ihlette tavaszi körmökkel.
  • Elle Gerstein készítette a legújabb maffiafeleség-manikűrt, amit Blake Lively egy zsiráfmintás szoknyával és hozzá illő hosszú kabáttal viselt.

Ha azt mondjuk, Blake Lively tavaszi körmén tényleg minden van, akkor azt úgy is értjük. Nem fukarkodott Lively manikűröse a különböző mintákkal és motívumokkal, amikor a színésznő maffiafeleség-stílusú körmöket kért tőle.

Maffiafeleség-stílusú tavaszi körmök Blake Lively-módra

Blake Lively szereti az eklektikát, Elle Gerstein pedig elkészítette neki az egyik legkülönlegesebbet az eddig látott maffiafeleség-stílusú körmök közül. Ráadásul Lively tavaszi körmei tökéletesen passzoltak a ruhájához.

A New York-i divathét Michael Kors bemutatóján villantotta meg a színében a tél kedvenc kávés tónusaira hajazó, ám cseppet sem visszafogott tavaszi körmöket Blake Lively. A zsiráfmintás szoknyához ugyanis zsiráfmintában passzoló francia körömvégeket kapott. 

Az alapszín a PLA Nail Spice, Spice Baby plüss világosbarna árnyalata, ami kellően meleg és gazdag tónus, mégsem sötét és telepszik rá az egész manikűrre. Erre kerültek a zsiráfmintás francia körmök, ami a szoknyán is visszaköszönt. 

Ám ez még nem volt elég, idén a tavaszi körömsláger ugyanis a maffiafeleség-stílus, amit Blake Lively sem hagyott ki. A negatív tér kitöltésénél játszottak a világos cappuccinós árnyalatokkal és kasmírhatással. Blake Lively hatalmas gyűrűi természetesen csak még jobban ráerősítenek a tavaszi körömminta mellett a maffiafeleség-stílusra.

Hogyan variálhatjuk a tavaszi körmöket maffiafeleség-stílusban?

A kasmír hatású maffiafeleség-stílusú körmök azoknak is tetszhetnek, akik egyébként ódzkodnak a túl közönségesnek ható látványvilágtól. Ráadásul a tavaszi körmök esetében remekül működik ez a fajta fedés a pasztell slágerszínekkel is.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images, Instagram