Alig találjuk a szavakat: Palvin Barbi csábító istennőként pózolt Cannes-ban

2024. május 20.
Palvin Barbi szombaton érkezett meg Cannes-ba, tegnap este pedig megmutatta tökéletes alakját egy bámulatos ruhában.
Palvin Barbi Cannes

Javában zajlik a 2024-es cannes-i filmfesztivál. Ahogy arról az elmúlt napokban mi is beszámoltunk, a vörös szőnyegen a legnagyobb hollywoodi hírességek vonulnak végig, szebbnél szebb kreációkban. Az A-listás sztárokhoz szombaton a magyar modell, Palvin Barbi is csatlakozott, aki vasárnap este Roberto Cavalli Exclusive partiján vett részt.

Palvin Barbi tegnap este Cannes-ban

Tegnap este Palvin Barbi Cannes-ban

Palvin Barbi egészen elképesztően nézett ki a partin: a modell egy testhezálló, csíkos Roberto Cavalli ruhát viselt, amit hasnál egy szexi kivágás, illetve egy kék köves elem díszített. 

Palvin Barbi csodásan festett Cannes-ban

Palvin Barbi csodásan festett Cannes-ban

Amikor Palvin Barbi megfordult, láthatóvá vált, hogy a kivágás a ruha hátulján is folytatódott, és még dögösebbé tette a modell megjelenését.

Palvin Barbi Roberto Cavalli ruhában Cannes-ban

Palvin Barbi Roberto Cavalli ruhában Cannes-ban

Ahogy arról már beszámoltunk, Palvin Barbi szombaton érkezett meg a cannes-i filmfesztivál helyszínére, és a lesifotósok rögtön két, kifejezetten stílusos, ám kicsit visszafogott szettben is lencsevégre kapták. Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban, egy nagyon elegáns, fekete nadrágkosztümben, amit egy narancsszínű napszemüveggel dobott fel.

Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban,

Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban

Később Palvin Barbi a fekete szettet egy barna-fehér összeállításra cserélte, ám a narancsszínű napszemüveghez továbbra is ragaszkodott.

Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra

Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra

Azt nem tudni, hogy vajon Palvin Barbit a férje, Dylan Sprouse is elkísérte-e Cannes-ba. Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2023 júliusában házasodtak össze, közel öt év randizás után.

Fotó: Getty Images