Bella Hadid mindenkinek megmutatta a melleit a cannes-i filmfesztiválon

2024. május 21.
Bella Hadid egy teljesen átlátszó Saint Laurent ruhában mutatta meg a melleit a fotósoknak a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.
Bella Hadid mindenkinek megmutatta a melleit a cannes-i filmfesztiválon

Bella Hadid idén is visszatért a cannes-i filmfesztiválra. A vörös szőnyegen végigvonuló szupermodell azonban nem bízta a véletlenre, hogy minden szem rá szegeződjön: egy teljesen áttetsző, az egész testét láttatni engedő, barna Saint Laurent ruhát választott a The Apprentice című film premierjére.

Bella Hadid megmutatta mellét Cannes-ban

Bella Hadid megmutatta mellét Cannes-ban

Bella Hadid egészen konkrétan nem sokat hagyott a képzeletnek. A Saint Laurent 2024-es őszi kollekciójában szereplő ruhák többségéhez hasonlóan a szupermodell választása is egy áttetsző, rugalmas, harisnya-szerű anyagból készült midiruhára esett. A mélyen dekoltált ruhához egy szintén Saint Laurent magas sarkú cipőt, illetve Chopard ékszereket választott, így a fókusz abszolút a sztár szépségére (és melleire) került.

Hadid – aki tavaly kisebb szünetet tartott a modellkedésben, ugyanis Lyme-kórral küzdött – Hollywood aranykorát idéző hullámokban viselte a haját, egyik oldalt a füle mögé tűzve, hogy mindenki jól láthassa sárga gyémánt fülbevalóját. A több mint egy éve alkoholmentesen élő sztár utoljára akkor jelent meg vörös szőnyeges eseményen, amikor részt vett a Stanton Social Prime tavaly márciusi megnyitóján a Las Vegas-i Caesars Palace-ban.

Bella Hadid pucérruhája Cannes-ban

Bella Hadid pucérruhája Cannes-ban

Bella Hadid már a korábbi cannes-i filmfesztiválok alkalmával is többször került a címlapokra. 2021-ben a mellét takaró, tüdőt formáló Schiaparelli nyaklánca miatt, 2016-ban pedig az extrém hasítékkal ellátott Alexandre Vauthier Couture ruhája miatt vált a divatlapok kedvenc témájává.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images