Ragyogó ruhákban vonultak a sztárok az AmfAR-gálán

2024. május 24.
A cannes-i filmfesztivál egyik legjelentősebb kísérő eseménye az AmfAR-gála, ahol a sztárok idén is pompás ruhákban vonultak fel. Hoztunk is róla egy összeállítást.
Demi Moore és Cher

Az AmfAR-gála minden évben a cannes-i filmfesztivállal egy időben kerül megrendezésre, és célja az AIDS/HIV-kutatások támogatására történő pénzgyűjtés. A cannes-i rendezvényen mindig szebbnél szebb ruhákban jelennek meg a sztárok a divatrajongók legnagyobb örömére.

A 2024-es AmfAR-gála háziasszonya Demi Moore volt, a fő szponzor szerepét pedig a svájci Chopard luxusóra- és ékszermárka vállalta magára. Az eseményen volt divatbemutató, csodás vacsora és olyan zenei fellépők, mint Jess Glynne, Nick Jonas és egy meglepetésszám erejéig még Cher is felbukkant.

Íme egy galéria a cannes-i AmfAR-gála legszebb ruháiból!

@marieclairehun

A Cannes-i Filmfesztivál egyik legjelentősebb kísérő eseménye az AmfAR gála, ahol a sztárok idén is pompás ruhákban vonultak fel. Olvass a filmfesztiválról bővebben a marieclaire.hu-n! #cannesfilmfestival #cannes2024 #fashion

♬ original sound – Liam Conner

Demi Moore Cannes-ban

Az est háziasszonya, Demi Moore egy hófehér Loewe ruhát választott az estére, Chopard gyémántokkal kiegészítve. A 61 éves színésznő igazi görög istennőként ragyogott ebben a lágy esésű, mélyen kivágott estélyiben,

Demi Moore Cannes-ban

Demi Moore Cannes-ban

Palvin Barbi Cannes-ban

A magyar szupermodell is a vendégek között volt a fényűző cannes-i gálán. Barbi egy lágy esésű, légies, barackszínű Vivienne Westwood estélyit viselt, ami hosszú uszályával együtt igazi kuriózum volt a gálán.

Palvin Barbi Cannes-ban

Palvin Barbi Cannes-ban

Michelle Yeoh Cannes-ban

A mindig nagyon elegáns Michelle Yeoh színésznő most sem hazudtolta meg önmagát. A 61 éves Yeoh egy decens fekete garbónyakú, hosszú ujjú Bottega Venetta ruhát választott az estére, ami szépen kiemelte csillogó Mikimoto ékszereit.

Michelle Yeoh Cannes-ban

Michelle Yeoh Cannes-ban

Coco Rocha Cannes-ban

Az est egyik legemlékezetesebb szettjét a kanadai szupermodell, Coco Rocha hozta el Cannes-ba. A gálára Rocha egy drámai, óriási tollakból álló köpennyel borított aranyszínű Yanina ruhában érkezett.

Coco Rocha

Coco Rocha

Karolina Kurkova Cannes-ban

Az egykori Victoria’s Secret-modell, Karolina Kurkova egy nagyon különleges, látszólag latexből készült Valdrin Sahiti ruhát választott a cannes-i estére.

Karolina Kurkova Cannes-ban

Karolina Kurkova Cannes-ban

Forrás: wmagazine.com     Fotó: Getty Images