Heidi Klum teljesen áttetsző ruhában érkezett az AmfAR gálára

2024. május 24.
Heidi Klum testét szinte semmi nem takarja félig áttetsző fehér tollas ruhájában. A szupermodell még melltartót sem vett fel az amfAR koktélpartijára.
Heidi Klum teljesen áttetsző ruhában érkezett az AmfAR gálára

Szinte teljesen meztelenül érkezett az AmfAR gálára Heidi Klum. A német-amerikai szupermodellnek alig takarta valami a testét tollakkal díszített, áttetsző ruhája alatt a csütörtök esti eseményen. Az 50 éves sztárról köztudott, hogy jóban van magával: minden eseményen ragyog és úgy jelenik meg, ahogy jól érzi magát.

Mi tagadás, hiába a megdöbbentő outfit, Heidi Klum gyönyörű volt a Hotel du Cap-Eden-Rocban rendezett eseményen. A sztár igyekezett a ruhára irányítani a figyelmet, ezért csak egy ezüst magas sarkú szandált, valamint ezüst karkötőt, gyűrűt és fülbevalót viselt az estén. Füstös sminkkel emelte ki természetes szépségét, illetve nude manikűr és egyszerű, laza hullámokba sütött, kiengedett frizura mellett döntött.

Heidi Klum az AmfAR gálán

Heidi Klum a filmvilág egyik legjelesebb eseményének számító cannes-i filmfesztivál rendszeres vendége. A filmvásárt évente rendezik meg, és olyan rendezők köszönhetik neki a karrierjüket, mint Quentin Tarantino, és olyan filmekért ítélték már oda, mint a Taxisofőr, az Apokalipszis most vagy a Pulp Fiction.

Jane Campion lett az első női rendező, aki 1993-ban elnyerte a fesztivál fődíját, az Arany Pálmát Zongoralecke című filmjével. Ezt csaknem három évtizedes kihagyás követte, amíg Julia Ducournau is megkapta a díjat Titane című filmjéért 2021-ben. Tavaly harmadik nőként Justine Triet vehette át az elismerést az Egy zuhanás anatómiájáért.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images