Palvin Barbi meseszép sellőként vonult végig az AmfAR-gála vörös szőnyegén

2024. május 24.
A világhírű magyar szupermodell a cannes-i filmfesztivál sztárjának számít, és kihagyhatatlan résztvevője az amfAR gálának is, ahová idén csodaszép sellőként vonult be.
Palvin Barbi meseszép sellőként vonult végig az AmfAR gála vörös szőnyegén

Imádja a cannes-i filmfesztivál közönsége Palvin Barbit! A világhírű magyar szépség az esemény kiemelt vendégének számít, így természetesen idén is kihagyhatatlan szereplője volt a filmszakma egyik legnívósabb rendezvényének, ahol szebbnél szebb estélyi ruhákban jelent meg.

@marieclairehun

A Cannes-i Filmfesztivál egyik legjelentősebb kísérő eseménye az AmfAR gála, ahol a sztárok idén is pompás ruhákban vonultak fel. Olvass a filmfesztiválról bővebben a marieclaire.hu-n! #cannesfilmfestival #cannes2024 #fashion

♬ original sound – Liam Conner

Mindegy, hogy hol jelenik meg, Barbi azonnal a fotósok kedvencévé válik. Így volt ez a tegnapi AmfAR-gálán is, ahol csodaszép sellőként vonult végig a vörös szőnyegen – a 77. cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett eseményen minden szem rászegeződött.

Palvin Barbi csodaszép, sellőszerű ruhájában

Palvin Barbi utoljára 2018-ban járt a cannes-i filmvásáron, úgyhogy nem véletlen, hogy idén szebbnél szebb ruhákban akarja magára irányítani a fotósok figyelmét. A harmincéves modell tegnap este például egy barackszínű pánt nélküli ruhában lejtett végig a vörös szőnyegen, ami olyan volt, mintha egyszerűen ráöntötték volna.

A cannes-i filmfesztivál május 14-én indult, és május 25-én ér véget, így biztosak vagyunk benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy arról cikkeztek a divatlapok, milyen csodálatos ruhakölteményben lépett a magyar szépség a vörös szőnyegre, aki nemcsak vendégként érkezett a gálára, hanem a Hotel du Cap-Eden-Rocban tartott esemény show-ján is felvonult, méghozzá ilyen csodás szettben:

Palvin Barbi az AmfAR-gála show-ján

@marieclairehun

Palvin Barbi továbbra is elkápráztat mindekit szépségével és ragyogó szettjeivel a cannes-i filmfesztiválon.❣️ Olvass bővebben a modell ruháiról a marieclaire.hu-n! #cannesfilmfestival #cannes #cannes2024 #barbarapalvin #palvinbarbara #fashion

♬ supernatural – greeedyari

Forrás: Getty Images