Palvin Barbi tündehercegnőként ragyogott Cannes vörös szőnyegén

2024. május 22.
Palvin Barbi ragyogóbbnál ragyogóbb szettekben jelenik meg Cannes-ban. Legújabb ruhájában valami egészen misztikus lény benyomását keltette a francia Riviérán.
Palvin Barbi

Palvin Barbira újra és újra büszkék lehetünk az idei cannes-i filmfesztiválon is. Nem könnyű minden estére hibátlan megjelenést alkotni, de Palvin Barbi és csapata nagyon jól veszik az akadályokat.

Tegnap este a magyar szupermodell egy halványkék Givenchy ruhában jelent meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. A Givenchy márka jól ismert eleganciáját és kifinomultságát tükrözte a ruha. A halványkék szín remekül passzolt Palvin Barbi bőrtónusához és a francia Riviéra nyári hangulatához. A ruha finom, áttetsző anyagból készült, tökéletesen követve a modell csodás alakját és egyben egy légies, már-már tündeszerű megjelenést kölcsönzött Palvin Barbinak.

Palvin Barbi Cannes-ban

Palvin Barbi Cannes-ban

Palvin Barbi sminkje a ruhához hasonlóan visszafogott volt. A természetesség jegyében csak finom, halvány árnyalatok jelentek meg az arcán, kiemelve a modell alapvetően mesés adottságait. 

A cannes-i filmfesztivál a világ egyik legrangosabb filmes eseménye, amelyet minden év májusában rendeznek meg Franciaországban. A fesztivál általában mágnesként vonzza a hírességeket, nemcsak alkotóként, hanem vendégként is. A vörös szőnyeges bevonulás külön eseménynek számít Cannes-ban. A sztárokon látható csodás ruhák miatt nemcsak a filmbolondok, hanem a divat szerelmesei is izgatottan várják a hírességekről érkező képeket.

Forrás: Instagram    Fotó: Getty Images