Csodás pucérruhában vonult a vörös szőnyegen Elvis unokája

2024. június 05.
Elvis unokája, Riley Keough egy szexi pucérruhában lopta el a show-t egy New York-i díjátadón kedd este.
Elvis unokája pucérruha

Elvis legnagyobb unokája, Riley Keough is részt vett tegnap este az első Gotham TV Awards nevű rendezvényen, ahol pucérruhájában mágnesként vonzotta a tekinteteket. A TV-s díjátadón több híresség is tiszteletét tette, akik szebbnél szebb ruhákban vonultak fel a rendezvényen. 

1. Elvis unokája pucérruhában

Riley Keough, Elvis unokája egy szexis fekete pucérruhát választott az estére, és ezzel nagyjából el is vitte a show-t. A 35 éves színésznőt a Mad Max: Fury Road és a Daisy Jones and the Six című filmből és sorozatokból ismerhetjük. Elvis unokája egy Chanel pucérruhában jelent meg, amelyet hímzett ezüst virágok díszítettek.

Elvis unokája pucérruhában

Elvis unokája pucérruhában

2. Kristen Wiig rózsaszín virágos ruhára szavazott

A Koszorúslányok sztárja, Kristen Wiig egy mesés Emilia Wickstead ruhában érkezett az estélyre. A rózsaszín alapon fekete-fehér virágokkal borított ruhát mintha ráöntötték volna a színésznőre, ragyogott ebben a szerelésben.

Kristen Wiig istenien festett ebben a szettben

Kristen Wiig istenien festett ebben a szettben

3. Mariska Hargitay Tom Fordban

A 60 éves Mariska Hargitay az Esküdt ellenségek című sorozatban végzett munkája miatt kapott életműdíjat a rendezvényen. A magyar származású színésznő egy fémesen csillogó, ezüst Tom Ford ruhában vette át az elismerést.

Mariska Hargitay ezüstbe öltözött

Mariska Hargitay ezüstbe öltözött

4. Golda Rosheuvel rikító fuksziában

A Bridgerton című sorozatban Charlotte királynőt alakító Golda Rosheuvel egy látványos, vintage Nicole Rose ruhát választott díjátadóra. Az élénk rózsaszín, húzott fodrokkal díszített ruhát az uszály és a hozzá választott fekete bőrkesztyű tette igazán drámaivá.

Golda Roseheuvel a drámára szavazott tegnap este

Golda Roseheuvel a drámára szavazott tegnap este

5. Nava Mau elegáns feketében

A Szarvasbébi sorozatban feltűnt Nava Mau egy nyakba kötős, fekete flitterekkel díszített Carolina Herrera ruhában jelent meg. A sminkhez használt élénkvörös rúzs és a fekete szemfesték csak még titokzatosabbá tették a színésznő elegáns megjelenését.

Nava Mau a hűvös eleganciát választotta

Nava Mau a hűvös eleganciát választotta

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images