Ezek voltak Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhái a Szex és New Yorkból

2024. június 13.
A Szex és New York Carrie Bradshaw-ja a divat szinonimájává vált. Stílusát az időtálló elegancia és a merészség jellemzi. Jó néhány szettjével sikerült divattörténelmet írnia, meg is mutatjuk a legemlékezetesebb ruháit!
Ezek voltak Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhái a Szex és New Yorkból
  • Carrie Bradshaw a sorozatban könnyedén ötvözi a klasszikus és a különleges ruhadarabokat.
  • A Szex és New York bemutatja Carrie kivételes, egyedi és inspiráló stílusát.
  • Patricia Field jelmeztervező által mesterien összeállított Carrie-ruhák túlmutatnak az időn és a trendeken, és világszerte inspirálják a divatrajongókat.

A stílusos főszereplő, Carrie Bradshaw a Szex és New Yorkban tökéletes vászonként szolgál a merész és időtlen megjelenés bemutatásához a sorozat hat évada során. Ezek közül több összeállításnak is sikerült divatot teremtenie. Patricia Field jelmeztervező által összeállított ruhák ötvözik a csúcskategóriás tervezői darabokat a vintage elemekkel, így eklektikus hatást hoznak létre, ami a mai napig inspirálja a divatrajongókat világszerte.

Lássuk, melyek voltak Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhái a Szex és New Yorkból:

1. Carrie Bradshaw tütüje a Szex és New Yorkban

Carrie Bradshaw ikonikus tüllszoknyája divattörténelmet írt. A halvány rózsaszín ruha, a fehér tütü és pántos szandál tökéletesen magába foglalja Carrie egyedi divatérzékét és a show játékos, nőies vonalát. A ruha időtlen vonzereje abban rejlik, hogy képes ötvözni a klasszikus elemeket egy csipetnyi mókás bájjal.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gregorys Dallas (@gregorysofficial) által megosztott bejegyzés

2. Carrie Bradshaw cowboy outfitje a Szex és New Yorkban

Ezzel a pitonmintás csőfelsővel, csíkos nadrággal és egy vadító vörös cowboykalappal mutatja be a Szex és New York Carrie Bradshaw egyedülálló képességét, hogy a merész elemeket képest egy összefüggő, divatos megjelenéssé varázsolni. 

@juliedeandrade

When Carrie meets the Cowboy Era at Hamptons! Ooo this scene… that was tough for her! I couldnt find the exact same pieces so I found similar options! . . #satc #satctiktok#satccarrie#tvtok#seriestiktok#hbomax#carriebradshaw #carriebradshawfashion #fyp

♬ original sound – ✮

 

3. Carrie Bradshaw virágos ruhája a Szex és New Yorkban

A Richard Tyler tervezte virágmintás midiruha Carrie Bradshaw romantikus, nőies oldalát mutatja be. A rózsaszín ruha virágmintája és középhosszú szabása időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöz, ami tökéletesen jelképezi Carrie szeszélyes érzékenységét.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

GlamFromVenus🍸 (@glamfromvenus) által megosztott bejegyzés

4. Carrie Bradshaw Versace ruhája a Szex és New Yorkban

Dior ikonikus fehér ruháját Carrie Bradshaw„ bosszúruhájaként ” ismerhetjük, és felejthetetlen kiegészítője ruhatárának. A ruha egyszerű és elegáns dizájnja lendületes sziluettjével és finom szövetével megmutatja Carrie sebezhetőségét, ugyanakkor kiemeli a veleszületett stílusérzékét.

@juliedeandrade

One of the most iconic scenes and also outfit that Carrie wore in SATC! John Galliano for Christian Dior — white sleeveless knee length dress! . . #satc#satctiktok #satcfashion #carriebradshaw #carriebradshawfashion #johngalliano #christiandior #fashiontiktok #fyp#tvtok #seriestiktok

♬ original sound – juliedeandrade

 

5. Carrie Bradshaw Versace ruhája a Szex és New Yorkban

A Szex és New York 6. évadában Carrie Bradshaw lenyűgöző Versace báli ruhája egy életre beleégett az emlékezetünkbe! A fényűzés hatását keltő ruha tökéletesen illeszkedik Carrie divat iránti szenvedélyéhez, miközben azt is mutatja, milyen nagyra értékeli a csúcskategóriás dizájnerdarabokat. Azért választották ezt a többrétegű ruhát, hogy tükrözze Carrie kapcsolatainak összetettségét.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Carrie Bradshaw’s Closet (@carriebradshaws_outfits) által megosztott bejegyzés

6. Carrie Bradshaw újságos ruhája a Szex és New Yorkban

Carrie Bradshaw ikonikus ruhái közé tartozik John Galliano és Christian Dior újságruhája. Galliano innovatív dizájnját az újságpapír ihlette, és tökéletesen magába foglalja Carrie merész, választékos stílusát, ami az újságírói hivatásában is megjelenik.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Finding Carrie’s Closet (@findingcarriescloset) által megosztott bejegyzés

Forrás: Screen Rant, Fotó: Getty Images