Nem maradunk Szex és New York nélkül: jön a dokumentumfilm!

2022. február 03.
Ugyanazon a napon startol a dokumentumfilm, amelyiken az És egyszer csak… szezonzáró epizódja.

A rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy az És egyszer csak… első évadának utolsó epizódja után esetleg elvonási tünetek törnek rájuk. Egyszerre startol el ugyanis az évadzáróval az a dokumentumfilm is, amelyben a Szex és New York reboot-sorozatának kulisszatitkaiba kukkanthatunk be. 

es-egyszer-csak-dokumentumfilm

Minden titkot elárulnak azzal kapcsolatban, hogyan hívták életre húsz évvel a Szex és New York indulása után az És egyszer csak…-ot. Láthatunk interjúkat Sarah Jessica Parkerrel, Cynthia Nixonnal és Kristin Davisszel, de az írók, jelmeztervezők, producerek és más stábtagok is megszólalnak a dokumentumfilmben. A reboot-sorozatban feltűnt új karaktereket alakító színészekről is többet megtudhatunk: Sara Ramírez, Nicola Ari Parker, Karen Pittman és Sarita Choudhury is beszél arról, milyen volt egy ilyen kultikus sorozatba csöppenni. 

Az És egyszer csak… 2021 decemberében indult, a rajongók nagy örömére. Ugyanakkor számos kérdőjel volt a nézőkben: hová tűnt Samantha? Hogyan folytatódik majd a történet? Azóta ezekre mind választ kaptunk, rengeteg váratlan fordulatot hozott a történet, gondoljunk csak Mr. Big halálára rögtön az első részben és Miranda afférjára. Ugyanakkor számos kritikát is kapott a sorozat, pont azokban, amiért elvileg elindították: a diverzitás és a karakterek tekintetében. 

A legfrissebb hírek szerint jó eséllyel még egy évadot kap az És egyszer csak…, pont azért, hogy megmutassák, lehet jobb, mint az első szezon. De addig is marad nekünk az utolsó rész és a kulisszatitkok a dokumentumfilmben.

Forrás: Harper’s Bazaar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!