Nagy Szex és New York kvíz: hány kérdésre tudod a helyes választ?

2023. június 23.
Csak a valódi rajongók tudnak legalább a kérdések 80 százalékára helyesen válaszolni! Töltsd ki a kvízt, és kiderül, vajon közéjük tartozol-e!
Nagy Szex és New York kvíz
  • Darren Star alkotta meg az HBO kultikus sorozatát, ami nők generációinak életét határozta meg a kilencvenes években.
  • Miután a sorozat véget ért, több mozifilm is készült folytatásként.
  • Az És egyszer csak… ugyan még nem lett olyan sikeres, mint az előzménye, ám már a harmadik évadot nézhetjük meg az HBO Maxon nemsokára.

Hat évadon át futott az HBO-n Darren Star sorozata, a Szex és New York. Együtt nevettünk, sírtunk, örültünk és bosszankodtunk kapcsolatokon, szakításokon át a négy barátnővel, Samanthával, Carrie-vel, Mirandával és Charlotte-tal. 

Kvízünk felidézi azokat az emlékeket, jeleneteket, amiket imádtunk a Szex és New Yorkban. De az is kiderül, mennyire emlékszünk pontosan az eseményekre. 

Igazi sikersorozat volt a Szex és New York

Természetesen nem csak pozitív kritikákat kapott annak idején a Szex és New York, ahogy az És egyszer csak-ot is eleinte fanyalogva fogadta a közönség egy része. Mégis a harmadik évadot köszönthetjük nemsokára. 

A Szex és New York-ot 54-szer jelölték Emmy-díjra, ebből 7-et váltott be. Golden Globe-ból 8-at zsebelhettek be a sorozat készítői. Nem csoda, ha az Entertainment Weekly listáján minden idők legjobb sorozatai között az ötödik helyre futott be. 

Tehát bármennyire kételkedtek is a kritikusok abban, hogy van létjogosultsága a Szex és New Yorknak, az emberek (és főleg a nők) többsége tudott azonosulni a szereplőkkel. A kérdés az, vajon az És egyszer csak-nak sikerül-e megismételni ugyanezt. Na meg az, vajon milyen pontosan emlékszünk a sorozat eseményeire? Ehhez csupán a Szex és New York kvíz kérdéseire kell válaszolnunk, és kiderül!

A nagy Szex és New York kvíz

Ha tini korunkban imádtuk a Szex és New York-ot, biztosan nosztalgikus érzés lesz végigpörgetni a kvíz kérdéseit. Ne essünk kétségbe akkor sem, ha egyik-másikkal meggyűlik a bajunk, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre. Ami jó, hogy bármikor újranézhetjük a Szex és New York epizódjait, és talán újra érezhetjük azt a felhőtlen szórakozást, mint akkor.

Fotó: Getty Images, HBO