Nicola Coughlan, a Bridgerton sztárja istennőként vonult végig a vörös szőnyegen

2024. június 13.
Nicola Coughlan, a Bridgerton legújabb évadának gyémántja újra megigézte a közönséget. Ezúttal istennőként tündökölt a vörös szőnyegen.
Nicola Coughlan istennőként tündökölt

A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan valóságos ikon lett az utóbbi időben, így szinte már nincs olyan vörös szőnyeges esemény, amin ne szegeződne rá minden szempár. A színésznő nem retten vissza a bevállalósabb daraboktól sem, éppen ezért már a tervezők szívébe is belopta magát. A Bridgerton sorozat sztárja nemrég például mindenkit megigézett a vörös szőnyegen, ráadásul nyíltan beszámolt arról is, hogy miért büszke annyira a melleire. 

@marieclairehun

Nicola Coughlan, a Bridgerton legújabb évadának gyémántja újra megigézte a közönséget. Ezúttal istennőként tündökölt a vörös szőnyegen.✨ Tudj meg többet a színésznőről a marieclaire.hu-n! #nicolacoughlan #bridgerton #divat #fashion

♬ original sound – Universal Music SG – Universal Music SG

Kétségtelen, hogy a sorozatban rögtön megbotránkoztatná a társaságot, ha a Nicola Coughlan által alakított Penelope Featherington egy pucérruhában lépne be a bálterembe. Nem kérdés, hogy másnap már Lady Whistledown tollából első kézből tudhatnánk róla. A sorozat 3. évadának 2. részének premierjén azonban a sztárok kihasználták, hogy semmiféle szabály nem vonatkozik az öltözékükre, így Nicola is egy bevállalós szettben érkezett a vörös szőnyeges eseményre. A sorozat főszereplője egy gyönyörű maxiruhában lépett a közönség elé, amelyben azt is mondhatnánk, hogy a modern Aphrodite szerepében tündökölt. Nicole Coughlan egy egyedi, halvány rózsaszín, virágszirmokkal díszített Rodarte ruhában igézte meg a résztvevőket. 

Nicola Coughlan istennőként tündökölt

Nicola Coughlan istennőként tündökölt

Kétségtelen, hogy Nicola a legújabb évad igazi gyémántja. Csillogó ruháját egy bordó kesztyűvel, illetve egy hosszú fátyollal párosította. Szőke, hullámos tincseit kiengedte, szemsminkje pedig jól tükrözte a színésznőre jellemző csendes elegancia jegyeit. A legújabb évad „sztárpárja” természetesen ismét együtt pózolt, és mi tagadás, csodásan festenek egymás mellett.

Nicola Coughlan és Luke Newton

Nicola Coughlan és Luke Newton

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images