A Bridgerton színésznője kéri, hogy ne foglalkozzanak többet a testével

2022. január 31.
A rajongók valamiért feljogosítva érzik magukat rá, hogy folyamatosan megjegyzéseket tegyenek Nicola Coughlan testére. A színésznőnek most elege lett.

A Bridgerton sztárjának, Nicola Coughlannak elege lett belőle, hogy a rajongók folyamatosan az alkatával vannak elfoglalva, ezért egy Instagram-posztban azt kérte, hogy ha lehet, mindenki tartsa meg magának a véleményét.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

„Helló! Csak egy dolog: még ha van is véleményed a testemről, kérlek, ne oszd meg velem. Igaz, hogy a legtöbben kedvesen, és nem bántóan írnak, de én is csak egy ember vagyok, és nagyon nehéz feldolgoznom azt a több ezer, a kinézetemre tett megjegyzést, amit naponta kapok. Ha véleményed van rólam, azzal nincs semmi gond, teljesen érthető, hiszen a képernyőn vagyok, de könyörgök, ne írd meg nekem.”

@marieclairehun

Nicola Coughlan csillaga szélsebesen ível felfelé a Bridgerton 3. évadának bemutatójával egy időben. Mutatjuk, milyen különleges ruhákat választott a színésznő a sorozat népszerűsítése során.👀❣️ #bridgerton #nicolacoughlan #fashion #divat

♬ im the drama – grossfades

Fotó: Getty Images