Észrevetted? Már a Bridgerton első perceiben elárulták Lady Whistledown kilétét!

2021. február 23.
A sorozat első részének első perceiben láthattunk egy olyan easter egget, ami titokban le is leplezte Lady Whistledown kilétét.

Szó szerint az egész világot meghódította a Netflix forró pillanatokban bővelkedő, új, kosztümös sorozata, amire az adatok szerint egy hónap alatt 82 millió háztartásban voltak kíváncsiak.

Ezt olvastad már?

Ha végigizgultad a Bridgerton első évadának mind a nyolc részét, akkor mostanra már előtted sem titok többé, hogy ki is rejtőzött a Lady Whistledown álnév mögött, tehát, hogy melyik szereplő volt az, aki Gossip Girl módjára a társasági élet minden említésre méltó történését és pletykáját világgá kürtölte cikkeiben.

A minap azonban Nicola Coughlan, aki a sorozatban Penelope Featheringtont alakította, a Twitteren elárulta, hogy valójában már a sorozat első részének első perceiben láthattunk egy olyan easter egget, ami titokban le is leplezte Lady Whistledown kilétét.

Amikor a narrátor bemutatja a családokat, és a Featherington rezidencián találjuk magunkat, amint épp az egyik lány fűzőjét szorosabbra akarják húzni, a háttérben ott állnak a nővérei, így Penelope is. Itt rejtette el Nicola Coughlan azt az easter egget, amivel észrevétlenül le is rántotta a leplet a sorozat legnagyobb rejtélyéről. Ha jobban megnézed azt a részt, akkor látod majd, hogy Penelope kezében egy hatalmas sárga toll van, egy olyan madártoll, amit akkoriban íróeszközként használtak… Ezzel próbált meg arra célozni, hogy Penelope az, aki írásaival kíméletlenül lerántja a leplet minden titokról.

Plusz érdekesség, hogy a nagy felfedezés után a twitterezők tovább gondolkodtak, és egyesek arra jutottak, hogy szerintük már a Penelope is egy beszélő név volt. Magyarul ugyanis a pen azt jelenti, hogy toll.

Fotó: Imdb

Olvass tovább!