Tony-díj: ezek voltak a vörös szőnyeg leglátványosabb ruhái

2024. június 17.
A Broadway az egyik legcsillogóbb hely a földön, amire az éves Tony-díj csak rátesz pár lapáttal. Vasárnap ismét vörös szőnyegre léphettek a színház legnagyobb kiválóságai.
Tony-díj: ezek voltak a vörös szőnyeg leglátványosabb ruhái

Vasárnap este ismét vörös szőnyegre léphettek az A-listás sztárok, ugyanis a New York-i Lincoln Center David H. Koch Színházában immáron 77. alkalommal rendezték meg a Tony-díjátadót. A díjátadó célja, hogy megünnepeljék az év kiemelkedő Broadway-produkcióit és előadásait. Olyan darabok és musicalek, mint például a Hell’s Kitchen, a Cabaret és a Merrily We Roll Along vezetik a jelölések listáját. A díjak kiosztása előtt azonban a hírességek a vörös szőnyegre vonultak szebbnél szebb ruha-összeállításaikban.

Az este legjobban öltözött sztárjai modern, azonban mégis kifinomult módon jelenítették meg öltözékükben az eseményt övező csillogást. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Angelina Jolie és lánya, Vivienne ellopták a show-t, ennek ellenére akadtak még csodálatos ruhaköltemények. 

Nagy népszerűségnek örvendtek például az elegáns, földig érő, fekete-fehér ruhák, azonban akadtak vidám, színekkel tarkított darabok is. A házigazda Ariana DeBose például egy színes Oscar de la Renta ballonkabátban tündököl, Alicia Keys pedig egy egyedi, váll nélküli, piros Gucci ruhában pompázott. Az esemény nagy tanúsága mégis az volt, hogy anélkül is kivitelezhető a klasszikus megjelenés, hogy az unalmas lenne. Elhoztuk hát a 2024-es Tony-gála legszebb ruhakölteményeit. 

Elle Fanning Saint Laurent ruhája

Elle Fanning Saint Laurent ruhája

Elle Fanning Saint Laurent ruhája

Elle Fanning, a Demóna sztárja ruhakölteményével megtestesítette a régi, klasszikus hollywoodi csillogást. A 26 éves színésznő egy vagány, új külsővel debütált a Tony-gálán. Elle melltartó nélkül viselte a fekete nadrágkosztümöt, amelyet egy erőteljes tusvonallal és vörös rúzzsal dobtak fel. Szőke bobfrizurája koronázta meg az összeállítását. 

Sarah Paulson Prada ruhája

Sarah Paulson Prada ruhája

Sarah Paulson Prada ruhája

Sarah Paulson életében először kapott Tony-díjat, a nagy alkalomra pedig egy gyönyörű fekete-fehér maxiruhában érkezett. Az absztrakt fekete flitteres Prada ruháját Mindi Mond fülbevalóval és REZA triptichon gyűrűvel egészítette ki.

Rachel McAdams szaténruhája

Rachel McAdams szatén ruhája

Rachel McAdams szatén ruhája

Rachel McAdams elbűvölően nézett ki a vörös szőnyeges eseményen. A színésznő egy áttetsző fekete ruhában sétált végig a szőnyegen, amit csillogó gyűrűkkel és karkötővel dobott fel. Az aszimmetrikus ezüst szaténruha félvállas megoldásnak tűnt, de valójában két spagettipánt tartotta.

Brooke Shields Crocsban 

Brooke Shields Crocs-ban 

Brooke Shields Crocs-ban

Brooke Shields egy kis napsütést hozott a vörös szőnyegre, mivel egy sárga Monique Lhuillier ruhában, amit flitteres kivágás és masni díszített. A színésznő a ruhához passzoló Crocs cipővel egészítette ki megjelenését.

Cynthia Erivo Louis Vuitton ruhában

Cynthia Erivo Louis Vuitton ruhában

Cynthia Erivo Louis Vuitton ruhában

Chynthia Erivo pánt nélküli Louis Vuitton ruháját arany flitterek borították. A „Wicked” sztár gyémántokkal díszített Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki megjelenését, beleértve a nyakláncot és a gyűrűket is. 

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images