Angelina Jolie és lánya, Vivienne ruhakölteménye minden szempárt magára vonzott

2024. június 17.
Angelina Jolie és lánya, Vivienne Jolie-Pitt részt vett a Broadway egyik legnagyobb eseményén, a Tony-gálán. A különleges eseményen az anya-lánya páros mindenkit levett a lábáról.
Összeöltözött Angelina Jolie és lánya, Vivienne

A színésznő a hónap elején töltötte be a 49. életévét, azonban az ünneplés nem volt felhőtlen, mivel Angelina Jolie-nak láthatóan a jelek szerint kicsit kezd elege lenni a volt férjével való csatározásból. Angelina két nagyobbik gyermeke, Maddox és Pax már évek óta nem használják édesapjuk, Pitt vezetéknevét, azonban Vivienne Jolie-Pitt és örökbe fogadott lányuk, Zahara szintén megvált édesapjuk vezetéknevétől. 

Vivienne Jolie-Pitt és Angelina Jolie anya-lánya szettje felrobbantotta az internetet

Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt vasárnap a Broadway egyik legnagyobb eseményén, a Tony-gálán. Az anya-lánya páros összehangolt külsővel jelent meg a vörös szőnyegen, a közönség tekintetét pedig azonnal magukra vonzották. Angelina Jolie egy bársony Atelier Versace ruhában kápráztatta el a rajongókat, míg Vivienne egy hozzá passzoló fehér galléros inget, egy kékeszöld színű mellényt, nadrágot és egy csokornyakkendőt választott.

Angelina Jolie és Vivienne Jolie-Pitt anya-lánya szettje

Angelina Jolie és Vivienne Jolie-Pitt anya-lánya szettje (Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images)

Az eseményen mindketten azért vettek részt, hogy támogassák a Broadway-musicaljüket, a The Outsiderst. A darabot eddig 12 díjra jelölték, amin Angelina Jolie producerként, lánya pedig asszisztensként dolgozott. 

Angelina Jolie elmondása alapján lánya nagyon megfontoltan és komolyan foglalkozik a színházzal, továbbá keményen megdolgozik azért, hogy megértse, mivel lehet a legjobban hozzájárulni a színházi élethez. Vivienne a 2014-es Demóna című filmben is feltűnt Jolie mellett. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images