A nagybeteg Céline Dion könnyekig hatódott az álló ovációtól

2024. június 19.
Céline Dion angyali fehér ruhában jelent meg önéletrajzi filmje premierjén, ahol könnyekig hatotta az emberek szeretete.
Céline Dion ruha

Céline Dion ritka betegsége, a stiff-person szindróma ellenére megjelent önéletrajzi filmje, az I Am: Céline Dion premierjén.

A szívszorító dokumentumfilm bemutatójára Céline Dion egy fehér, masnis nyakú selyemblúzt és hozzá színben és anyagban passzoló hosszú szoknyát választott. A ruha színe és a délutáni fények szinte angyali ragyogást kölcsönöztek az 56 éves Céline Dionnak.

Céline Dion angyalian festett fehér ruhájában

Céline Dion angyalian festett fehér ruhájában

A kanadai énekesnő 2022-ben, Las Vegas-i koncertsorozata közepén jelentette be, hogy az izommerevséggel járó gyógyíthatatlan betegségben szenved és szünetet kell tartania. Egy friss interjújában Céline Dion azt is elárulta, hogy életveszélyes mennyiségű izomlazító gyógyszert szedett be, hogy egyáltalán színpadra tudjon állni akkoriban.

A Céline Dionról szóló dokumentumfilmet még a betegsége kezdete előtt kezdték forgatni. Az énekesnő viszont úgy döntött, hogy a diagnózis felállítása után se álljon le a munka, így a nézők a sors beavatkozása miatt a betegséggel való küzdelem részleteit is láthatják az új filmben.

A New York-i premier után Céline Dion percekig tartó vastapsot kapott a közönségtől, amely könnyekig hatotta. 

„Nem tudom elhinni, hogy mennyire szerencsés vagyok. Hogy a rajongóim végig itt vannak velem az életemben. Köszönöm, hogy mindannyian a részesei vagytok az utazásomnak. Ez a film egy szerelmeslevél tőlem, nektek. Remélem, nemsokára újra találkozom majd veletek” – mondta a meghatott Céline Dion.

A zenei ikon hozzátette: „A ti évtizedek óta áradó végtelen szeretetetek az, ami átsegített a nehézségeken.”

Az I Am: Céline Dion című filmet június 25-től lehet majd megnézni a Prime Video streaming oldalon.

Forrás: skynews     Fotó: Getty Images