Céline Dion 13 éves ikerfiai már kész felnőttek – friss fotón pózolnak az énekesnővel

2024. május 17.
Céline Dionnak három gyereke, pontosabban három fia született néhai férjétől, René Angéliltől. Az énekesnő ritkán látott fiai most mind együtt pózoltak.
Céline Dion és René-Charles Angelil az ikrekkel

Az 56 éves énekesnő az Instagramon osztott meg egy új fotót a 13 éves fiaival, Nelsonnal és Eddyvel, akik nemrég a Rolling Stones koncertjét nézték meg a nevadai Las Vegasban szombaton. A kis csapathoz Céline Dion legidősebb fia, a 23 éves René-Charles is csatlakozott, mindannyian mosolyogva pózoltak a színfalak mögött, miközben az együttes frontembere, Mick Jagger mellett álltak. Nelson és Eddy egyaránt zakót viseltek a pólójuk fölé. Mindketten egy laza nadrággal és tornacipővel párosították a megjelenésüket. 

„Múlt szombaton lehetőségem volt megnézni a @therollingstones koncertjét a #hackneydiamonds turnéjukon a @allegiantstadiumban Vegasban. Micsoda hihetetlen show! Külön köszönet @mickjaggernek, hogy szívélyesen fogadta a családomat. Nagyon jó hangulatban voltunk! – Celine xx…” – írta a fotó mellé Céline Dion.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés

Céline Dion mindössze 12 éves volt, amikor 1980-ban megismerte René Angélil énekest és zenei producert, aki akkor 38 esztendős volt. Az énekesnő testvére, Michel küldött el egy felvételt a producernek, hogy meghallgassa, milyen tehetséges a kiskamasz Céline Dion. Hét év után szerettek egymásba, később a férfi megkérte az énekesnő kezét, és 1994-ben össze is házasodtak.

Ahhoz, hogy szülők lehessenek, az énekesnőnek több beavatkozáson is át kellett esnie, miután éveken át hiába próbálkoztak. Végül a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek, ami meghozta a várva várt sikert, és 2001 januárjában megszületett Céline Dion első gyereke, René-Charles Angélil.

Kilenc évvel később, 2010 májusában osztották meg a világgal boldogságukat, hogy az énekesnő ikrekkel várandós. Két kisfiúval bővült a családjuk: Eddy Céline Dion kedvenc dalszerzőjéről kapta a nevét, Nelson névválasztását pedig a híres Nelson Mandela inspirálta.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six