Céline Dion majdnem belehalt súlyos betegségébe

2024. május 24.
Céline Dion 2022-ben hozta nyilvánosságra, hogy egy ritka autoimmun betegségben, merev személy szindrómában (stiff person syndrome) szenved. Most kiderült, hogy az énekesnő majdnem belehalt betegségébe.
Céline Dion majdnem belehalt súlyos betegségébe

2022 decemberében jelentette be Céline Dion, hogy egy ritka gyógyíthatatlan betegségben, merev személy szindrómában (stiff person syndrome) szenved. Az énekesnőnek a soron következő turnéját is el kellett halasztania a kontrollálhatatlan izommerevséggel, illetve mozgás- és beszédképtelenséggel járó kór miatt.

Hoda Kotb amerikai újságíró, az NBC News Today reggeli műsorának fő műsorvezetője nemrég interjút készített a kanadai sztárral. Az újságíró a hamarosan megjelenő anyag kapcsán a csatorna Hoda and Jenna című beszélgetős műsorában árult el megrázó részleteket. Kiderült ugyanis, hogy Céline Dion kis híján életét vesztette az autoimmun betegséggel való küzdelemben.

Céline Dion már sokkal jobban van, de egy ponton majdnem meghalt” – osztotta meg a hírt a közönséggel Hoda Kotb a Hoda és Jenna csütörtöki epizódjában. „Ijesztő időszak volt.”

„Szörnyű betegséget diagnosztizáltak nála, és egy ponton azon töprengett, vajon sikerül-e, túl fogja-e élni” – fogalmazott Kotb az NBC műsorában, majd arról beszélt, hogy állapota évek óta akadályozza Diont abban, hogy élőben lépjen fel. Az újságíró megjegyezte, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy mi történt és vajon visszatér-e még a színpadra a sztár.

Kotb azt is elárulta, hogy Céline Dion énekelt neki az interjú során, ami hihetetlen volt, ugyanis az énekesnő nem szívesen mutatja meg, hogyan hangzik manapság az énekhangja.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images