Ritka videó jelent meg a súlyos beteg, hokimeccsre látogató Celine Dionról

2024. március 13.
A súlyos betegségben szenvedő Celine Dion nemrég váratlanul megjelent egy hokimeccsen. A merev személy szindrómában szenvedő sztár nehezen tudja kontrollálni izmait.
Ritka videó jelent meg a súlyos beteg, hokimeccsre látogató Celine Dionról

A súlyos betegségben szenvedő Celine Dion váratlanul részt vett egy hokimeccsen. A merev személy szindrómában szenvedő énekesnő nyilvános Las Vegas-i látogatásáról az észak-amerikai profi jégkorongligába tartozó Edmonton Oilers csapata osztott meg egy videót a kulisszák mögül.

„Izgalmas találkozni ezekkel a nagy srácokkal, csak úgy, lapos cipőben” – mondja Dion a videóban a sportolóknak. „El sem tudom képzelni, hogy korcsolyában és teljes felszerelésben legyek…”

Ahogy arról korábban már mi is írtunk, Celine Dion fiaival február 6-án találkozott az Oilers csapatával a Vegas Golden Knights elleni meccsüket követően. A nyilvános szereplés igen ritka mostanában a világsztár számára. Az énekesnő ugyanis merev személy szindrómában szenved, aminek diagnózisát 2022-ben jelentette be, néhány hónappal azelőtt, hogy lemondta világ körüli turnéját.

A sztárról hamarosan egy dokumentumfilm is megjelenik I Am: Celine Dion címmel. „Az elmúlt pár év és az út az állapotom felfedezésétől a vele való együttélés és a kezelés megtanulásáig nagy kihívást jelentett számomra, de nem hagytam, hogy ez meghatározzon” – mondta Dion egy januári sajtóközleményben. „A távollétem alatt úgy döntöttem, szeretném dokumentálni az életemnek ezt a részét, hogy felhívjam a figyelmet ennek a nem igazán ismert állapotnak a kezelésére, hogy segítsünk azokon, akiket szintén diagnosztizáltak vele.”

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images