Keira Knightley hercegnőként vonult a párizsi divathéten

2024. június 28.
Keira Knightley nem gyakran jelenik meg a párizsi divathéten, de amikor igen, akkor garantáltan elvarázsolja az embereket.
Keira Knightley hercegnőként vonult a párizsi divathéten

A színésznő az A-listás résztvevők között ült a francia divatház 2024–25-ös őszi/téli bemutatóján. A jeles alkalomra Keira Knightley egy fehér, A-vonalú ruhát választott.

Valóságos hercegnőként tündökölt Keira Knightley a fodrokkal és masnikkal díszített impozáns Chanel ruhában, aminek a hosszú ujja és a mellkasa teljesen átlátszó volt. A szettjét egy fekete orrú magas sarkúval, egy steppelt, fehér táskával és virág alakú fülbevalókkal egészítette ki.

„Imádom ezt a ruhát, és olyan tökéletes volt a baletthez és az operához” – mondta a Vogue-nak Keira Knightley. –„Újra férjhez mehetnék benne!”

Keira Knightley nagy Chanel-rajongó hírében áll, és a 2013-as esküvőjén is hű maradt a márkához. Az idei párizsi divathétre a férje, James Righton is elkísérte, aki tökéletesen kiegészítette feleségét a fekete öltönyével, ami alatt fehér pólót viselt.

Keira Knightley és férje, James Righton a párizsi divathéten

Keira Knightley és férje, James Righton a párizsi divathéten

Később már egy teljesen más szettben látták Keira Knightley-t, amikor elhagyta a szállodáját. A hercegnő ruháját levetve, újra a jól megszokott, visszafogott stílusát öltötte magára. Egy bő, kék-fehér csíkos inget viselt, amihez egy fehér, széles szárú nadrágot párosított, valamint egy fekete Mary Jane lapos talpú cipőt. Szettjét egy fekete, steppelt crossbody táskával és egy fekete kalappal, valamint egy napszemüveggel koronázta meg. A Karib-tenger kalózai sztárjának fix programja van, mikor Párizsban jár: „Mindig elmegyek a kedvenc éttermembe és a Hemingway bárba!”

Keira Knightley a Chanel bemutató után

Keira Knightley a Chanel-bemutató után

Forrás: Harpers Bazaar, Fotók: Getty Images