Julia Roberts a vörös szőnyeg csillaga – ezek voltak a legemlékezetesebb ruhái

2024. július 10.
Julia Roberts színészi eszköztára és filmekben való megjelenése változatos, de divatérzéke örök és megingathatatlan. Egy ikon stíluskörképe.
Julia Roberts divat

Julia Roberts a napokban kezdett neki legújabb filmje, az After the Hunt forgatásának Cambridge-ben.

Az 56 éves színésznőt világosszőke frizurával fotózták le Angliában, és azt kell mondjuk, neki ez a frizura is remekül áll. A thrillerben Julia Roberts egy egyetemi tanárt alakít, akinek az élete fenekestül felfordul, miután az egyik tanítványa különféle dolgokkal vádolja meg egy munkatársát. A filmben Julia Roberts mellett a másik főszerepet Andrew Garfield fogja alakítani. 

A legfrissebb képeket ITT találod a színésznőről!

@marieclairehun

Julia Roberts színészi eszköztára és filmekben való megjelenése változatos, de divatérzéke örök és megingathatatlan. ✨ #juliaroberts #fashion #divat

♬ original sound – xxtristanxo

Julia Roberts legjobb divatpillanatai

A ’90-es évek eleje óta rengeteg dolog történt Julia Roberts életében: Oscart nyert, anyuka lett, kikiáltották a világ leggyönyörűbb nőjének és természetesen szállította az ikonikus divatpillanatokat a vörös szőnyegen.

És hogy mi a titka? 

„Azt kell felvenned, ami tetszik, nem pedig azt, amire rá akarnak beszélni. Nem követem a divatot a szó szoros értelmében, de egyébként imádom” – mondta Julia Roberts

Hoztunk most egy összeállítást Julia Roberts legdivatosabb szettjeiből.

1. Critics Choice Awards

A színésznő idén januárban jelent meg ebben a ragyogó, tűzijátékot idéző Schiaparelli ruhában. 

Julia Roberts Schiaparelli estélyiben

Julia Roberts Schiaparelli estélyiben

2. Hot pink!

Julia Roberts még ebben a szuperélénk rózsaszín ruhában is mesésen festett George Clooney-val közös filmjük, a Ticket to Paradise premierjén.

Julia Roberts nem ismer lehetetlent a divatban sem

Julia Roberts nem ismer lehetetlent a divatban sem

3. Julia Roberts és Giorgio Armani

A színésznő a 2019-es Fashion Awardsra érkezett Armaniban, Armanival. A Julia Roberts által viselt csillogó kövekkel kirakott bársony fekete kezeslábas sokak emlékezetébe bevéste magát. Mi külön imádjuk a szettnek egy kis élénkséget adó türkiz fülbevalókat.

Giorgio Armani és Julia Roberts egy divat díjátadón

Giorgio Armani és Julia Roberts egy divat díjátadón

4. A védjegy: hosszú lábak

Nem mehetünk el szó nélkül Julia Roberts egyik védjegye, hosszú karcsú lábai mellett sem. A színésznő ellenállhatatlan volt ebben a piros Elie Saab miniruhában a 2013-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

Ha Julia Roberts és divat, akkor nem maradhat ki a miniruha sem

Ha Julia Roberts és divat, akkor nem maradhat ki a miniruha sem

5. A tabudöntő pillanat

A Sztárom a párom 1995-ös premierjén Julia Roberts olyat tett, amit előtte nem sokan mertek megtenni. Az estére egy élénkpiros, Vivienne Tam ruhát választott ÉS nem szőrtelenítette le a hónalját. Ezt néhány integetős fotón lehetett kiszúrni és utána hetekig nem tértek napirendre a téma fölött az emberek. 

Julia Roberts divattörténelmi pillanata

Julia Roberts divattörténelmi pillanata

Forrás: sheknows.com     Fotó: Getty Images