Lélegzetelállító átalakulás: Julia Roberts búcsút intett a vörös tincseinek és szőkére váltott

2024. június 18.
Már hosszú évek óta Julia Roberts ikonikus megjelenéséhez tartozott a vörös hajszín, ami fokozta természetes szépségét. Ám nem kevésbé csodálatos az új szőke hajszínével, ami viszont szabályosan megfiatalította az 56 éves színésznőt.
Lélegzetelállító átalakulás: Julia Roberts búcsút intett a vörös tincseinek és szőkére váltott

Julia Roberts a világ egyik leghíresebb vörös hajú sztárja, ám mindenki legnagyobb meglepetésére élénk szőkére festette a haját. Kadi Lee, a Los Angeles-i hajfestő szerint az új hajszín „drasztikus” változás, és a szőke szín többdimenziós keveréke jelenik meg az Oscar-díjas színésznő hajkoronáján. Világosabb árnyalatokat használt az arca körül és sötétebb tónusokat a fejtetőnél. Julia Roberts laza, tengerparti hullámai Serge Normant fodrászmester keze munkáját dicsérik.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Highbrow Hippie (@highbrowhippie) által megosztott bejegyzés

Korábban is volt már szőke Julia Roberts

Az Instagramon Kadi Lee leírta, hogyan varázsolt szőke hajat Julia Robertsnek, és megemlítette, hogy a színésznő hét évvel ezelőtt is volt már szőke. „Nemrég találkoztam egy 7 évvel ezelőtti poszttal, amikor hasonló változtatást végeztem Julia esetében (köszönet a Facebook-emlékeknek), és ez a visszatérés megmosolyogtatott” – írta Lee a bejegyzésében.

Maga Julia Roberts az átalakulását egy nem mindennapi bejegyzésben mutatta meg. Egy olyan fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amin Joe Biden és Barack Obama elnök, valamint George Clooney is szerepel. Az apropó pedig nem más, mint hogy a két színészóriás 30 millió dollárt gyűjtött össze Biden újraválasztási kampányára a hétvégén egy Los Angeles-i eseményen. A színésznő megjelenése szokásához híven kifogástalan volt, és ez az új, élénk szőke hajszín annyira fiatalossá tette, hogy lazán letagadhat tíz évet, ha nem többet!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instyle, Fotó: Getty Images