Ha meglátod Julia Roberts Wimbledonban viselt ruháját, te is be akarod majd szerezni!

2024. július 15.
Julia Roberts és férje is jelen volt a wimbledoni döntőn vasárnap Londonban. Erre az alkalomra a színésznő egy különleges ruhát választott.
Julia Roberts Gucci ruhában Wimbledonban

Nemrég azzal örvendeztette meg az 56 éves Julia Roberts a rajongóit, hogy egy sosem látott képet osztott meg magáról és a férjéről a házassági évfordulójuk alkalmából. Azt írta a képhez: „Huszonkét év”. A hétvégén pedig randizni voltak Danny Moderrel, akivel 2002. július 4-én házasodtak össze.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

A nívós sporteseményre a brit királyi családon kívül rengeteg sztár érkezett, és az egyikük, aki sikeresen kitűnt a megjelenésével, az Julia Roberts volt. Az Oscar-díjas színésznő egy galléros Gucci ruhát viselt, kék és piros díszítéssel, hímzett logóval. A ruhát a nyári hangulat és az olasz tengerpart strandklubjai ihlették. Az amúgy is tökéletes megjelenését egy Wayfarer napszemüveggel és egy narancssárga kézitáskával koronázta meg.

Julia Roberts Gucci ruhában Wimbledonban

Julia Roberts Gucci ruhában Wimbledonban

Julia Roberts és Danny Moder Benedict Cumberbatch színész mellett ültek. A trió mindössze néhány sorral Katalin hercegné, a lánya, Sarolta hercegnő és nővére, Pippa Middleton mögött ült.

A filmcsillag az utóbbi időben lélegzetelállító átalakuláson ment keresztül. A színésznő világ egyik leghíresebb vörös hajú sztárja, ám mindenki legnagyobb meglepetésére nemrég élénk szőkére festette a haját. Átalakulását egy nem mindennapi bejegyzésben mutatta meg. Egy olyan fotót osztott meg Julia Roberts az Instagram-oldalán, amin Joe Biden és Barack Obama elnök, valamint George Clooney is szerepel. A két színészóriás 30 millió dollárt gyűjtött össze Biden újraválasztási kampányára egy Los Angeles-i eseményen.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

Akire pedig stílus és divat kérdésekben számíthat Julia Roberts, ha esetleg egy kis segítségre lenne szüksége, az nem más, mint Elizabeth Stewart stylist, akinek olyan A-listás ügyfelei vannak, mint Cate Blanchett, Amanda Seyfried és Viola Davis.

Forrás: WWD, Fotók: Gucci, Getty Images