Eva Longoria szívdöglesztően festett a vörös szaténruhájában

2024. július 22.
Egy káprázatos szaténruhában mutatta meg Eva Longoria a tökéletes alakját a marbellai Global Gift-gálán vasárnap, ahol egy kis ruhabaki is befigyelt.
Eva Longoria szívdöglesztően festett a vörös szatén ruhájában

A 49 éves Eva Longoria szenzációsan nézett ki a marbellai Global Gift-gálán, ahol egy testhezálló vörös szaténruhában jelent, amit látványos kivágások díszítettek a mellkasán, a vállánál és a hasánál. Néhány vaskos arany karika-fülbevalóval és egy egyszerű csillogó karkötővel koronázta meg a megjelenését. Barna haját lófarokba kötötte, és ahogy Eva Longoriától megszokhattuk, sötét sminkkel tette tónusosabbá a szemeit.

De ahogy Vicky Martín Berrocal divattervező mellett pózolt, úgy tűnt, hogy Eva Longoriának akadt egy kis gondja a ruhájával. Szerencsére nem történt nagy baj, hiszen Vicky segített Evának megigazítani a ruháját a következő pózolás előtt. 

Eva Longoria vörös szatén ruhában a marbellai Global Gift gálán

Eva Longoria vörös szaténruhában a marbellai Global Gift-gálán

Eva Longoria és családja 2023-ban költözött Marbellába Los Angelesből, miután megvásároltak egy hat hálószobás, hét fürdőszobás hatalmas kastélyt a spanyol tengerparton. A munka szólította a párt Marbellába, ugyanakkor a színésznőnek régi álma volt, hogy itt élhessen: „Két évtizeddel ezelőtt jártam először Marbellában, és szerelem volt első látásra. Azt mondtam magamban: „Egy nap itt fogok élni” – mondta januárban a HELLO! magazinnak.

Azt is elárulta Eva Longoria a magazinnak, hogy mivel telnek a napjai: „Nincs fix menetrendem. A napjaim tele vannak olyan tevékenységekkel, mint a padel tenisz, strandolás, ebédelés, italozás, társasági élet… valójában zsúfolásig tele vannak a napjaim, de olyan dolgokkal, amelyeket igazán élvezek.”

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images