Eva Longoria káprázatos ruhában, extra mély dekoltázzsal hódította meg Cannes-t

2024. május 18.
Eva Longoria vakítóan fényes és szexi ruhája szolgáltatta a tegnapi nap legkáprázatosabb megjelenését a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.
Eva Longoria Cannes

Eva Longoria megérkezett a 2024-es cannes-i filmfesztiválra, és gyakorlatilag letarolta a vörös szőnyeget. A színésznő pénteken olyan káprázatos ruhában jelent meg az eseményen, amelynek csillogása, na meg dögös részletei szinte mindenkit elvakítottak.

Eva Longoria az Emma Stone és Joe Alwyn főszereplésével készült Kinds Of Kindness című film premierjén vett részt Cannes-ban, egy csillogó, hát nélküli Elie Saab ruhában, extrán mély dekoltázzsal, amelyet vakítóan irizáló, rozéarany gyöngyök díszítettek. A színésznő egy rózsaszín drágakövekkel kirakott, vaskos gyémánt karkötővel, hozzá illő fülbevalóval és gyűrűkkel egészítette ki a pazar megjelenést, amelyhez egy pár Santoni cipő is tartozott. 

Eva Longoria egy csillogó, hát nélküli Elie Saab ruhában jelent meg Cannes-ban

Egy csillogó, hát nélküli Elie Saab ruhában jelent meg Cannes-ban Eva Longoria

Eva Longoria a haját hosszú, laza hullámokban hordta, a csillogást pedig rózsaszín, fényes ajkakkal és csillámos szemhéjfestékkel fokozta.  

Eva Longoria mindenkit túlragyogott Cannes-ban

Eva Longoria mindenkit túlragyogott Cannes-ban

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, egy új fejezet nyílik a Született feleségek sztárjának, Eva Longoriának az életében, ugyanis férjével, José Bastónnal elhagyják Amerikát, és átmenetileg Spanyolországba költöznek. Egy forrás szerint a család rengeteg időt fog az országban tölteni, elsősorban a munka miatt. Az információk alapján Eva Longoriának már van egy nyaralója a spanyolországi Marbellában, amelyet még 2023 elején vásárolt. 

„Ez az én oázisom, az én paradicsomom” – mesélte Eva Longoria még januárban a Hello magazinnak, majd azt is hozzátette, hogy amikor nem a nyaralóban van, akkor megállás nélkül dolgozik. A nyaraló már-már egy kastélyra hajaz, amelyben rengeteg hálószoba van arra az esetre, ha netalán az egész család meglátogatná. 

Fotó: Getty Images