Eva Longoria szinte teljesen pucéran lejtett végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

2024. május 21.
Eva Longoria pucérruhája olyan, mint egy valóságos optikai illúzió, de csodásan áll a szinte teljesen meztelennek tűnő színésznőnek.
Eva Longoria szinte teljesen pucéran lejtett végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

A Beverly Hills 90210 és a Született feleségek sztárja, Eva Longoria egy különleges pucérruhában érkezett a cannes-i filmfesztiválra. A színésznő ruhája olyan volt, mint egy valóságos optikai illúzió. A testére tapadó, feszes anyag láttatni engedte az alakját és teljesen átverte a közönség agyát: Longoria látszólag teljesen meztelenül lépett a vörös szőnyegre. 

A 49 éves, de egyébként abszolút kortalan színésznő vasárnap este részt vett a 77. cannes-i filmfesztivál 10. Global Gift Gáláján. Eva Longoria a rendezvény tiszteletbeli nagykövete, úgyhogy alkalomhoz illően, egy káprázatos, áttetsző ruhában érkezett jelent meg az estén. Kristályokból kirakott levelekkel díszített öltözéke annyira áttetsző volt, hogy a színésznő szinte teljesen meztelennek tűnt benne, pedig valójában fehérneműt is viselt alatta.

Eva Longoria pucérruhában a cannes-i filmfesztiválon

Eva Longoria pucérruhában a cannes-i filmfesztiválon

Barna tincseit a sztár a feje tetején viselte kontyban összefogva és középen elválasztva, amihez csodásan állt az arcát kiemelő ezüst karika fülbevalója. Csillogó ruhája mellett egyébként teljesen visszafogta az ékszerviselést, csupán karkötőket és gyűrűket vett fel a fülbevalói mellé.

Úgy tűnik, hogy Eva Longoria gondoskodik róla, hogy minden bulvárlap a cannes-i outfitjeire koncentráljon. A sztár ugyanis nem sokkal azután viselte ezt a különleges szettet, hogy extra mély dekoltázzsal díszített ruhában hódította meg a filmfesztivált. Persze van is gyakorlata ebben, hiszen már a 2000-es évek eleje óta figyeli minden lépését a világ – ekkor szerzett ugyanis hírnevet magának a 90210 sorozattal, majd a Született feleségekben nyújtott alakításával.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images