Nicole Kidman és lánya mindenkit elvarázsolt Párizsban

2024. július 30.
Nicole Kidman és lánya, Sunday Rose le sem tagadhatná a rokonságot, hiszen olyanok, mint két tojás. Az anya-lánya páros mindenkit levett a lábáról a párizsi kiruccanásuk alkalmával.
Nicole Kidman és Sunday Rose mindenkit elvarázsolt Párizsban

Nicole Kidman és a 16 éves lánya, Sunday Rose együtt érkeztek az Omega óratársaság Her Time rendezvényére. Az anya-lánya páros együtt pózolt a vörös szőnyegen Párizsban és teljesen elkápráztatták a jelenlévőket. Sunday Rose le sem tagadhatná híres anyukáját, hiszen kiköpött mása Nicole Kidmannek.

Az 57 éves Nicole Kidman a kiruccanáshoz egy bő, fehér, rövid ujjú felsőt párosított egy hozzáillő magas derekú hosszú szoknyával, és egy fehér magas sarkúval koronázta meg a szettjét. Jellegzetes szőke haja laza hullámokban omlott a vállára. A színésznő egy szolid, visszafogott sminkkel egészítette ki megjelenését.

Nicole Kidman lánya, Sunday Rose egy szürke kosztümöt viselt, mellénnyel és nadrággal. Hosszú, szőkésbarna haját pont olyan lazán viselte, ahogy az édesanyja is. Anya és lánya jó hangulatban jelentek meg, miközben a vörös szőnyegen pózoltak, és sokszor összenézve, édesen kuncogtak.

Nicole Kidman és családja jelenleg Párizsban tartózkodik, ahol együtt élvezik az olimpiai játékokat. A lesifotósok meg is örökítették, ahogy Nicole Kidman és férje, Keith Urban, valamint a lányaik, Sunday Rose és Faith Margaret feszülten nézték, ahogy a 14 éves ausztrál gördeszkás, Chloe Covell versenyzett a párizsi olimpián vasárnap.

Nicole Kidmannek összesen négy gyermeke van. A két nagyobb a Tom Cruise-zal kötött házassága idején örökbe fogadott 31 éves Bella és a 29 éves Connor, valamint a Keith Urbannel való kapcsolatából született Sunday Rose és Faith.

@marieclairehun

Nicole Kidman egy elegáns, magasabb szintre emelt pucérruhában mágnesként vonzotta a tekinteteket legújabb filmje premierjén.✨ #nicolekidman #fashion #divat

♬ Shootout (Sped Up) – Izzamuzzic & Julien Marchal

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images