Heidi Klum angyalnak öltözve igyekezett a tehetségkutató műsorba

2024. augusztus 21.
Heidi Klum olyan volt kedden, mint egy látomás. Földre szállt angyalnak öltözve sietett a kaliforniai Pasadenában található America's Got Talent stúdiójába.
Heidi Klum a fehér ruhájában úgy nézett ki, mint egy angyal

Az 51 éves modell nemrég tért vissza a nyaralásából. Több mint egy hetet töltött a férjével, a 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitzcal egy fenséges tengerparti helyen. A pár nemrég ünnepelte az 50. házassági évfordulóját. 

Heidi Klum nemcsak romantikus szelfiket posztolt az Instagramon, hanem feltett néhány extra forró képet is, amikkel azt erősítette meg a rajongókban, hogy még mindig bomba formában van. Bikinifelső nélkül, egy szál tangában fürdőzött a tengerben. Férje, a Tokio Hotel gitárosa örömmel örökítette meg a látványt.

Heidi Klum legfrissebb képeit látva is nyitva felejti az ember a száját, ugyanis úgy néz ki a fehér ruhájában, mint egy földre szállt angyal. Az America’s Got Talent zsűritagjaként a kedd esti élő show-ra tartott, mikor lencsevégre kapták ebben a mélyen dekoltált, combig hasított, fehér fodros ruhában.

Heidi Klum földre szállt angyalnak tűnt a fehér ruhájában, amiben az America's Got Talent stúdiójába igyekezett

Heidi Klum földre szállt angyalnak tűnt a fehér ruhájában, amiben az America’s Got Talent stúdiójába igyekezett

Heidi Klum egy magas sarkú szandállal, egy nagy fehér bőrtáskával és pilóta napszemüveggel egészítette ki megjelenését, valamint egy hosszú platina medállal és egy pár fülbevalóval. Hosszú szőke haja lazán omlott a vállaira, bár már előre bejelentette, hogy hamarosan változtatni fog a frizuráján: „A férjem frufrut szeretne, és azt mondtam, hogy akkor levágatom” – mesélte egy videóban, amit az Instagram-sztorijában osztott meg.

Heidi Klum imádja a majd’ 20 évvel fiatalabb férjét, aki által ő maga is fiatalabbnak érzi magát. Persze ennek nemcsak a szerelme az oka, hiszen a modell élete egyébként is a folyamatos pörgésről szól.

@marieclairehun

51 éves lett Heidi Klum, az extrém szettek királynője. Ennek apropóján összeszedtük a szupermodell legextrémebb ruhakölteményeit.👠 Olvass bővebben róluk a marieclaire.hu-n! #heidiklum #fashion #divat #birthday

♬ original sound – DJ R-LO | The Peoples DJ

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images