Megőrültek a rajongók David Beckham félmeztelen edzős fotójától

2024. augusztus 25.
Feleségének, Victoria Beckhamnek köszönhetjük a szexi fotót, amitől teljesen megőrültek az exfocista Instagram-követői.
david beckham félmeztelen fotó

Örülhetnek a focirajongók! A Manchester United egykori sztárja szexi képpel lepte meg követőit. David Beckham ugyanis félmeztelenül edzett felesége, Victoria kérésére. „A feleségem azt mondta, hogy a narancssárga trikóm túl rikító, ezért levettem” – írta David augusztus 24-én, szombaton egy Instagram-bejegyzésben.

Még szerencse, hogy Victoria Beckham igazi divatguru, így az internet népének is sikerült forró pillanatokat okoznia. A 49 éves futball-legenda a félmeztelen fotón világoskék rövidnadrágot visel, aminek a derekába tűrte az említett élénk narancssárga felsőt. David Beckham még a trikójához színben passzoló cipőt is választott, de kritikus feleségének így sem nyerte el a tetszését.

Az egykori Spice Girl a megjegyzéseknél reagált férje bejegyzésére és a színben passzoló felsőre, illetve cipőre. „Matchy-matchy. Stílusos” – írta Victoria. David és felesége 25 éve házasok, idén  július 4-én ünnepelték a mérföldkőnek számító évfordulót. A közösségi oldalaikon rengeteget viccelődnek egymással, de a páros négy gyereke, a 25 éves Brooklyn, a 21 éves Romeo, a 19 éves Cruz és a 13 éves lányuk, Harper is csatlakozik néha az online mókához.

Korábbi olaszországi vakációjuk alatt David egy Instagram-történetben humorizált azzal, hogy milyen hátrányai vannak annak, ha valakinek divattervező a felesége. „Bosszantóan elegáns” – írta egy fotó fölé, amelyen Victoria egy elegáns fekete ruhát visel széles karimájú kalappal, miközben egy könyvet olvas.

Forrás: People, Fotó: Getty Images