Angelina Jolie egy káprázatos sifonruhában ragyogta be a Velencei Filmfesztivált

2024. augusztus 29.
Tegnap Angelina Jolie is megérkezett a Velencei Filmfesztiválra, a mai napon pedig egy lélegzetelállító barna sifonruhában vesz részt legújabb filmjének premierjén.
Velencei Filmfesztivál: Angelina Jolie sifonruhában hódított

A tegnapi napon kezdetét vette a Velencei Filmfesztivál, ahová folyamatosan érkeznek Hollywood legnagyobb sztárjai.

A Velencei Filmfesztivál nyitónapján a 49 éves Angelina Jolie egy kétsoros, klasszikus bézs khakiszínű kabátot viselt. Maradva a barna színvilág mellett, a mai napon egy csokoládészínű sifonruhában érkezett legújabb filmjének premierjére, a Mariára, amit csütörtök este vetítenek. 

Angelina Jolie sifonruháját – ami tökéletesen kiemelte a színésznő karcsú alakját – elől egy bonyolult, gyémánt alakú keresztvarrás díszíti. A megjelenését egy a ruha színvilágához illő magas sarkúval egészítette ki. A hollywoodi filmcsillag felvett egy napszemüveget, miközben kiszállt a hajójából, és integetett a rajongóknak. A színésznő teljesen meghatódott a fogadtatástól, amit a rajongóktól kapott.

Angelina Jolie ebben a barna sifonruhában ragyogta be a Velencei Filmfesztivált

Angelina Jolie ebben a barna sifonruhában ragyogta be a Velencei Filmfesztivált

Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő a legújabb filmjében Maria Callast alakítja majd.  „Nagyon komolyan veszem a felelősséget Maria életéért és örökségéért” – mondta Angelina Jolie egy korábbi nyilatkozatában. „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megfeleljek a kihívásnak.”

A film Maria Callas élettörténetét mutatja be, ami az operaénekesnő szomorú halálával zárul Párizsban, miután látásproblémákkal szenvedett, amelyek miatt majdnem megvakult. Angelina Jolie nagyon szerencsés, ugyanis Callas valódi ruháit viselheti a filmben, beleértve a Massimo Cantini Parrini archív gyűjteményéből származó vintage prémes darabokat is. 

Angelina Jolie korábban is alakított már híres embereket: 1998-ban Gia Carangi tragikus sorsú szupermodellt alakította a Gia című filmben, 2007-ben pedig Mariana Pearlt játszotta a Hatalmas szívben.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images