Angelina Jolie máris cáfolta, hogy új barátja lenne

2023. január 03.
Angelina Jolie, úgy néz ki, hogy nem olyan szerencsés a szerelemben, mint exférje, Brad Pitt. Legalábbis állítása szerint.

Alig reppentek fel a hírek, Angelina Jolie máris cáfolta, hogy ő is párra talált volna, akárcsak Brad Pitt, aki már új szerelmével, Ines De Ramonnal szilveszterezett Mexikóban.

Angelina Jolie máris cáfolta a híreket

Angelina Jolie máris cáfolta a híreket

Angelina Jolie ugyanis a minap Paul Mescal színésszel kávézott Londonban, amit egy szemfüles rajongó azonnal ki is szúrt. A színésznőt, aki állítása szerint még mindig egyedülálló, miután nem éppen szépen, de elváltak útjai Brad Pitt-tel, az Almeida Café & Barban látták beszélgetni az ír színésszel, aki leginkább Connell szerepéről ismert a Normális emberek című sorozatból. (A képet itt tudod megnézni!) Angelina az újabb összeboronálás hírére annyit mondott: „Csak két normális ember!” A találkozón egyébként velük volt Angelina 16 éves lánya, Shiloh is. A trió azután találkozott egy kávéra, hogy anya és lánya megnézte Paul Mescalt A vágy villamosa című színdarabban.

Paul Mescal, színész

Paul Mescal, színész

A találgatások valószínűleg azért indultak meg, mert Paul Mescal és menyasszonya, Phoebe Bridgers, a Motion Sickness 28 éves énekese a hírek szerint két év együttlét után szakított. A hírt egyébként hivatalosan egyik fél sem erősítette meg.

Paul Mescal párja, Phoebe Bridgers

Paul Mescal párja, Phoebe Bridgers

Nagy valószínűséggel Angelina Jolie valóban csak egy baráti találkozáson vett részt a nála fiatalabb színésszel.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!