A 86 éves Jane Fonda istennőként vonult a párizsi divathét kifutóján

2024. szeptember 25.
Jane Fonda a párizsi divathéten ismét bebizonyította, hogy egy valódi legenda. A 86 éves színésznő kisugárzása és szépsége utánozhatatlan.
Jane Fonda párizsi divathét

Jane Fonda újra meghódította a közönséget: a 86 éves ikon a L’Oréal Paris kifutóján vonult végig a párizsi divathéten, és káprázatosan festett. Ahogyan azt már a legendás színésznőtől megszokhattuk, laza eleganciával mutatta be látványos szettjét. Ezüstben csillogó, széles övvel karcsúsított ballonkabátban és metálfényű sportcipőben lépett a kifutóra, mindezek pedig csak még jobban kihangsúlyozták hajának ezüst ragyogását. A hatást élénk színű, piros rúzzsal tette a sminkes teljessé.

Jane Fonda részvételét imádta a közönség

Jane Fonda részvételét imádta a közönség

Jane Fonda felszabadultan és jókedvűen vett részt az eseményen, magabiztos mosollyal kápráztatott el mindenkit az Opéra de Paris-ban, ahová a L’Oréal Paris egyik márkanagyköveteként hívták meg őt. Olyan hírességekkel közösen lépett színpadra, mint például Kendall Jenner, Andie MacDowell és Eva Longoria.

Valósággal ragyogott a színésznő a párizsi divathéten

Valósággal ragyogott a színésznő a párizsi divathéten

A színésznőt a nézők ujjongva fogadták, óriási tapsot és éljenzést kapott, a netezőket pedig szintén teljesen levette a lábáról a legenda. Elismerő kommentek százai dicsérik szépségét, energiáját és kisugárzását.

Jane Fonda újra megmutatta, hogy a szépség kortalan

Jane Fonda újra megmutatta, hogy a szépség kortalan

A bemutatót, melyre Jane Fonda érkezett, a L’Oréal „Walk Your Worth” kampányának részeként rendezték meg azzal a céllal, hogy a női önértékelés és feminizmus ünneplését hirdesse. Több olyan sztár is érkezett a nézőtérre, akik szintén a márka nagykövetei, többek között Viola Davis és Camila Cabello.

Forrás: PageSix, Fotók: GettyImages