Hírességek, akik már nagyon bánják szépészeti beavatkozásaikat

2023. január 23.
A Hollywoodban uralkodó szépségideálok rengeteg hírességet sarkallnak plasztikai műtétekre vagy más szépészeti beavatkozásokra, ezek a sztárok azonban már büszkén vállalják természetes arcukat.

Néhányan tagadják, néhányan büszkén vállalják szépészeti beavatkozásaikat, vannak azonban olyan hírességek is, akik már megbánták, hogy kés vagy éppen tű alá feküdtek. Az alábbi hírességek ugyan engedtek a hollywoodi szépségideálok nyomásának, később azonban megbánták, hogy megváltoztatták természetes arcukat – és erről őszintén beszéltek is.

1. Cameron Diaz

A színésznő bevallotta, hogy megbánta a botoxoltatást: azt mondta, annyira megváltozott az arca, hogy már nem is érezte magáénak. Cameron Diaz később azt nyilatkozta, már megszerette idősödő arcát, különösen a nevetőráncait, melyek szerinte bizonyítják, hogy mennyire jókedvű volt eddigi életében.

cameron-diaz

2. Anna Faris

Anna Farist nagyon zavarták vékony ajkai, ezért feltöltette, hogy dúsabbnak tűnjenek. Később azonban azt mondta, szája a beavatkozás után teljesen elveszítette eredeti formáját, amit már nagyon sajnál és megbánt.

3. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis ma már a plasztikai beavatkozások hangos ellenzője – valószínűleg épp azért, mert ő maga is megbánta már, hogy kés alá feküdt. A színésznő szemét műttette meg és botoxot is kért, ma már azonban büszkén vállalja saját, életkorát hűen tükröző arcát.

Jamie Lee Curtis

4. Jane Fonda

A legendás színésznő nem titkolja, hogy arcfelvarráson esett át, azonban ma már egyáltalán nem büszke a beavatkozásra. A műtét után Jane Fonda elhatározta, hogy soha többé nem fekszik kés alá, azóta inkább az egészséges életmóddal és a kozmetikumokkal igyekszik megőrizni szépségét.

5. Bella Hadid

A szupermodell tavaly bevallotta, hogy alig 14 évesen megműttette orrát. A műtétről azt mondta, akkor nagyon bizonytalannak érezte magát, ráadásul Gigi Hadid húgaként is nagy nyomás nehezedett rá. Bella Hadid most úgy érzi, idővel megtanult volna együtt élni eredeti orrával és sajnálja, hogy megváltoztatta egy jellegzetes testrészét.

platinaszemoldok-kiborotvalt-szemoldok

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images