Imádjuk, ahogy Jane Fonda a videóhívással bénázik

2022. október 25.
A színésznő egy meglehetősen kaotikus FaceTime-videóban tette meg nagy bejelentését!

Örülhetnek a Grace és Frankie című sorozat rajongói! A mindig összeszedett Grace és a furcsa Frankie akkor lesznek barátnők, amikor férjeik elhagyják őket egymásért – és hamarosan újra együtt láthatjuk őket. A Grace-t megformáló Jane Fonda és a Frankie-t alakító Lily Tomlin zseniális videóhívásban jelentették be, hogy október 28-án egy különleges programon újra a karakterek bőrébe bújnak.

A közösségi médiába posztolt promóvideóban Jane Fonda folyamatosan bénázik a videóhívással: először azt hiszi, le van némítva a FaceTime-on, majd kikapcsolja saját videóját, végül Lily Tomlin szavába vágva próbál beszámolni a hírről.

A Grace és Frankie újraegyesülés (melyen a két színésznő felolvas majd a karakterek párbeszédeiből) apropóját Jane Fonda klímavédelmi akciója adja: Jane Fonda ismert környezetvédő aktivista, aki számos akcióban részt vett már és a Green Peace-szel is együttműködik, a reunion pedig szintén a klímakatasztrófára hívja majd fel a figyelmet.

A színésznőt nemrégiben daganattal diagnosztizálták: Jane Fonda a sokkoló posztban kifejtette, hogy úgynevezett non-Hodgkin-limfómája van, ami egy nyirokrendszeri daganat, a kemoterápiája pedig már el is kezdődött. Szerencsére ez a ráktípus nagy százalékban gyógyítható, a betegek mintegy 80%-a felépül.

Fonda azt írja, jól viseli a kemoterápiát, és hogy nem fog a klímatüntetések kárára menni állapota. Környezetvédelmi aktivistaként posztjában azt is kifejtette, hogy igenis beszélni kell a rákos megbetegedéseket okozó tényezőkről is, például a fosszilis tüzelőanyagok vagy éppen a rovarirtószerek egészségkárosító hatásairól.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!