A 85 éves Jane Fonda 20 évesekkel randizna, mégpedig ezért

2023. december 05.
Heather McMahan humorista Absolutely Not című podcastjának keddi adásában beszélgetett a színésznővel.
A 85 éves Jane Fonda 20 évesekkel randizna, mégpedig ezért

„Szégyellem ezt kimondani, de ha szeretőt tartanék, akkor 20 évesnek kellene lennie” – árulta el Jane Fonda Heather McMahannek a humorista Absolutely Not című podcastjában. A műsorvezető egyből megkérdezte, hogy mi az oka a 85 éves színésznő randiszabályának, mire ő viccelődve így válaszolt: „Mert nem szeretem az öreg bőrt.”

A legtöbb rajongó imádta a sztár reakcióját, de volt, aki számára kényelmetlen volt a színésznő megjegyzése. „20? Még feleannyi idős sem vagyok, mint ő, és szerintem a 20 éves az én koromhoz képest is túl fiatal” – kommentálta egyikük, egy másik hozzászóló pedig úgy fogalmazott, hogy „ezt nem szabad normalizálni”.

Nem ez az első alkalom, hogy Jane Fonda kijelenti, hogy egy fiatalabb férfit szeretne maga mellé, és az év elején el is magyarázta, miért érez így. „Lelkileg, mentálisan és pszichológiailag sokkal fiatalabb vagyok. Az egyik dolog, amit megtanultam, amikor tényleg idős korba kerültem, az az, hogy amikor benne vagy, nem pedig kívülről nézed, közel sem olyan ijesztő” – árulta el Julia Louis-Dreyfus Wiser Than Me podcastjában.

Forrás: New York Post, Fotó: Getty Images