Lepénnyel a ráncok ellen

2015. március 21. |

Ebben a diós, almás, camembertes lepényben az a jó, hogy nem csak a dió E-vitamin tartalma miatt a hatásos a ráncok ellen, de amíg sül, épp lesz időd lemosni a sminkedet is!

Sziasztok!

Eltelt két hét így újra jelentkezem egy gasztro-beauty recepttel. Ez is egy olyan étel, amivel nem kell sokat bíbelődni, de mégis finom. Elkészítéséhez 5 percre, 5 hozzávalóra és 3 konyhai eszközre lesz szükséged.

De hogyan is előzi meg a ráncokat? A dió, gazdag E-vitaminban, ami lassítja az öregedés folyamatát, így a ráncok megjelenését is késleltetheti. Míg a sütő dolgozik helyetted, lesz idő lemosni az arcodról a sminked, és egy kényelmes ruciba bújni, az esti lazuláshoz.

Jó étvágyat hozzá!

Jucus

www.5hozzavalo.hu

Diós, almás, camembertes lepény

Elkészítési idő: 5 perc előkészítés, 25 perc sütés

Hozzávalók (1 lepényhez):

  • 5 dkg dió
  • 2 db közepes alma
  • 2 db camembert sajt
  • 1 db friss leveles tészta
  • 1 kávéskanál curry

Szükséges eszközök:

  • vágódeszka
  • kés
  • tepsi

Elkészítés: Melegítsd el a sütőt 200°C-ra. Az almákat és a camembert sajtot vágd vékony cikkekre. A diót aprítsd fel.  A tepsibe terítsd ki a leveles tésztát a hozzá csomagolt sütőpapírral együtt. 1 cm-re a tészta szélétől kezd el szépen sorba letenni az almát és a camembertet. Majd szórd meg a dióval és curryvel majd hajtsd fel a lepény minden a négy oldalát. Mehet is az előmelegített sütőbe. 25 perc alatt szép ropogósra sül.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Kakaós fergetegparti Joulupukkival Budapesten gyerekprogram

Kakaós fergetegparti Joulupukkival Budapesten