Karszépítés harminc nap alatt

2015. április 01.
A közösségi média egyik előnyös velejárója, hogy beszállhatunk különböző fitnesz kihívásokba, és mindennap követhetjük a feladatokat és a résztvevőkkel biztathatjuk egymást. Itt a legújabb kihívás: a karszépítés.

Profimedia – Red Dot

Az egészséges életmód híveinek és a fogyni vágyók számára jó hír, hogy a közösségi média telis tele van 30 napos kihívásokkal, amelyeknek a lényege, hogy 30 napon keresztül követünk egy előre elkészített edzéstervet vagy napirendet egy cél érdekében. Közben persze folyamatosan figyelhetjük a közösségi médián, hogy a többiek hogy bírják, és mi is folyamatosan posztolhatjuk az eredményeinket vagy nehézségeinket – egy virtuális csapat tagjaként lelkesíthetjük egymást.

A Blogilates bloggere, Cassey Ho fitneszedző legfrissebb kihívása április elsején indul, a cél pedig a kar szépítése. Az időzítés teljesen jó, ha minden jól megy, már csak egy-két hónap választ el minket attól, hogy elővegyük a szekrényből az ujjatlan felsőket.

Az első nap edzésterve még elég könnyű – 10 karkörzés, 10 karemelés, 10 mellkas előtt összezárt kar emelgetés -, de az adag minden egyes nap emelkedik. Elöljáróban csak annyi, hogy a 30. napon már ötféle gyakorlatot kell elvégezni, és mindegyiket 22-szer. De még ez sem olyan nagy ár a feszesedő karokért.

A 30 napos edzéstervért kattints ide!

Fotó: Profimédia – Red Dot