A legokosabb ékszer, ami egészséges is

2016. március 01.
Nem csak szép, okos is! A PandArte bloggere most egy olyan ékszert mutat be nektek, ami nem csak mutatós, de hasznos társunk is lehet a mindennapokban!

Nemrég a Pinteresten találtam rá egy gyönyörű, levél formájú ékszerre. Egyből megtetszett, hogy milyen harmonikus. Aztán kiderült, hogy nem csak szép, de okos is.:) Össze lehet hangolni a testünkkel, hogy figyeljen és vigyázzon ránk!
Szóval kiderült, nem véletlenül olyan harmonikus az egész, hiszen az a feladata, hogy a testünket és a lelkünket is egyensúlyban tartsa. Sajnos nem magyar találmány, de az angol nyelvű oldalán mindent leírtak róla és a működéséről. Meg is lehet rendelni, két színben is!

Kifejezetten nőknek fejlesztették ki, segítségével nyomon követhetjük a testünk rezdüléseit – minden tevékenységünk alatt. Miközben alszunk, sportolunk, dolgozunk, menstruálunk, vidámak és szomorúak vagyunk, stresszelünk vagy megnyugszunk. Figyel minket egész nap, majd természetesen mi mással, mint az okos telefonunkkal összekötjük, ahol láthatjuk a különböző értékeinket.

Ezek alapján a program ötleteket, tippeket ad arra, hogyan legyünk mondjuk nyugodtabbak egy stresszes helyzetben (beépített légzőgyakorlatokat is találunk benne), mennyit kellene pihennünk, mozognunk, ennünk. De figyelmeztet a teendőinkre is, vagy arra, ha be kell vennünk a vitamin adagunkat. „Give your body a voice”, hiszen senki sem ismer minket jobban, mint a saját testünk.

Bővebb infó ITT!