Izgalmas mozgásformák az extra lendületért

2017. szeptember 18.
Ha már unjuk a megszokott mozgásformákat, vagy éppen az újrakezdéshez szeretnénk lendületet kapni, keressünk valami izgalmas és némi extrával megbolondított edzést, amitől nem csak az alakunk lesz tökéletes.

Nem csak a mozgás a lényeg

A legtöbben olyan mozgásformát keresünk, amely nőies alakot varázsol. De az sem árt persze, ha közben jól is érezzük magunkat. A balett, a kortárs tánc, a jóga és a stretching elemeit ötvözőPort de Bras éppen ilyen. Tütü, spicc-cipő és különösebb alapok nélkül is bátran belevághatunk, finoman építkező órákra számítsunk, ahol lágy zenére, légies mozdulatok végzése közben fogyhatunk. A lendületesebb és egzotikusabb Bollywood Fitness az önfeledt táncot imádóknak tökéletes választás: az indiai tánc elemeitől, a fülbemászó dalokra végzett csípőtekerésektől olvadnak a kilók. Ha a szórakozáson túl a nőiességünk kiteljesítése is cél, a BeautySense a nekünk való. Főleg, ha a jóga és a pilates áll közelebb a szívünkhöz. A sokak által ismert és kedvelt magyar Beautyrobic mozgásformák között ez a típusú óra nemcsak bomba alakot garantál, de a nőiességünket és a testünk elfogadását is erősíti. A Békési Brigitta által megálmodott BeautySense órákon a nőiesség hangsúlyozása mellett a megfelelő mennyiségű és minőségű nyújtás kerül előtérbe. Óvatos, lassú órákra számítsunk, amely persze a gyakorlatoknak köszönhetően ugyanúgy jót tesz az alakunknak, de a szimmetrikus, hajlékony, laza izomzat és a sporttechnika javítását is elősegíti. Az órákon a Beautyrobicra is jellemző meleg hőmérséklet mellett diffúzorban párologtatott természetes illóolajok, a zöld tea és a rózsa illata is hozzásegít, hogy érzéki hangulatba kerüljünk – segíti az ellazulást, a megfelelő légzéstechnika elsajátítását. Az óra egy pszichológus által összeállított relaxációval zárul, amelynek célja, hogy elfogadjuk önmagunkat. Holbeautyrobic.hu

Legyen az otthonunk az edzőterem

Ha valamiért még mindig inkább a tévé előtt szeretünk tornázni, keressünk magunknak megfelelő fitneszcsomagot. A UPC előfizetéshez kötött fitneszcsatornáján például 60 különféle és természetesen a legnépszerűbb alakformáló, zsírégető, kardió és erősítő edzéseket találjuk – vagyis egyhamar nem fogunk ráunni. Jóga, pilates, gerinctorna, ironboksz, bodyART vagy zumba – mindössze havi 2500 forintért.

A teljes cikket keresd a Marie Claire Beauty Extra számában!


Fotó: Profimédia – Red Dot