Egy karácsonyi bolt mindenekfelett

2017. december 18.
A PandArte bloggere elárulja, hova érdemes betérnünk, ha igazi, békebeli karácsonyt idéző hangulatban szeretnénk készülni idén. A Projekt Showroom karácsonyi ajándékboltját nem szabad kihagynunk...

Paulay Ede utcai pop-up helyszínen, több mint 120 négyzetméteren, elvarázsolt látvánnyal épült fel a karácsonyi ajándékbolt, igényesen válogatott kínálattal, rengeteg új márkával és még a korábbi éveknél is szélesebb választékkal.

A szervezők minden évben abban kívánnak segítséget nyújtani, hogy a karácsonyi rohanásban egy pillanatra megpihenjünk és átéljük az ünnep csodáját és valódi jelentését. Egy fedél alá hozott igényes válogatásukkal a család minden tagjának kínálnak szép és hasznos, értékőrző ajándékokat. Gyönyörű kerámiák, vázák és virág kaspók, a sütés-főzés és tálalás kellékei, gyerekjátékok óriási választékban, valamint gasztronómiai különlegességek is várják az ajándékvadászokat.

Az otthon kiegészítők között párnák és puha takarók, férfi és női köntösök, egyedi dísztárgyak. A hölgyeknek szánt válogatásban szépségápolási termékek, kisebb – és nagyobb divat kiegészítők, táskák, kesztyűk, sálak, sapkák, övek, és ékszerek. Ezen kívül pedig könyvek és exkluzív művészeti albumok, füzetek, naplók és rengeteg más ajándékötlet alkotja az idei bolt árukészletét. Több, mint 90 márka, a legjobb hazai és nemzetközi kínálatból közül válogatva.

A divat szekcióban helyet kapott a USE BAG, a USE UNUSED márka táska vonala, amelyeket csak a Projekt Showroom karácsonyi boltjában vásárolhattok meg, ráadásul komoly kedvezménnyel.

Természetesen a karácsonyi dekoráció sem maradhat el: a karácsonyi otthon, az asztal és a karácsonyfa ékeit is megtaláljátok a boltban. Valamint gyönyörű csomagolópapírokat, ajándékkísérőket és ajándékcsomag díszítőket. A Karcsi Papírboltja idén újra teljes kínálattal és limitált kiadású karácsonyi termékekkel lesz jelen a boltban.

Hála Bánlaki Katának a Karcsi Papír alapítójának, aki a Projektes csapattal közösen álmodta és valósította meg a bolt látványvilágát, most sem fog csalódni, aki a bevásárlóközpontok tömegétől távol, egy helyen, igazán varázslatos környezetben szeretné letudni a karácsonyi ajándékvásárlást.

8 fotó megtekintése

Akik idén is egyedi ajándékot keresnek, azoknak feltétlenül ajánlom a Projekt Showroom ajándékboltját, amely egészen az utolsó pillanatig, azaz december 23-án is 20:00 óráig vár benneteket.

PandArte