10 dolog, amitől meg kell szabadulnod 2018-ban

2018. január 01.

A mobilfüggőséged

Az okostelefontól megszabadulni nyilván lehetetlen feladat lenne, de arról igazán leszokhatunk hogy éjszaka, az ágyban is a telefont nyomkodjuk. Nemrégiben mi is írtunk arról, mennyire káros a telefonunkhoz fűződő függőség, és arra is volt néhány tippünk, hogyan változtassunk ezen.

A matracod

Ha több, mint hét éves, akkor tutira mennie kell!

Képeslapok és üdvözlőkártyák

Ezek aztán tényleg csak a helyet foglalják, szóval gondolj arra, hogy a legszebb emlékeket úgyis inkább a szívedben őrzöd…

A CD-gyűjteményed

De tényleg, létezik még lejátszó, amivel egyáltalán meghallgathatnád őket…?

A szundi gomb

Már több ízben bebizonyosodott, hogy nem túl egészséges reggelente visszaaludni, csak azért, hogy újra felkeltsük magunkat. Így összezavarjuk az alvásunkat, és csak sokkal nehezebb lesz az ébredés.

Nejlonzacskók

És ezt nem csak úgy értjük, hogy dobd ki, ami otthon felhalmozódott – 2018-ban próbálj meg inkább valami környezetbarát megoldással vásárolni!

Lejárt gyógyszerek

Nem biztos, hogy jó már az az ezer éves fejfájáscsillapító… bogarászd át a gyógyszereken a lejárati dátumokat és szabadulj meg azoktól, amikor már nem elég frissek.

Cukros üdítők

Hát ott a víz!

Toxikus barátok

Az új év mindig jó alkalom arra, hogy átgondoljuk, kik azok az emberek, akik tényleg támogattak az elmúlt évben, és kik azok, akik csak elszívták az energiáinkat. 2018-ban ne pazarold a drága időt hamis emberi kapcsolatokra!

Telefonszámok, amiket már fel sem ismersz

Exek, rég nyugdíjazott szerelők és gimis félismerősök – ezekre talán nem lesz már szükséged!

 

PureWoW