Digitális szexterápia: appok, tesztek és podcastek a jobb szexért

2018. augusztus 20.
Ha a szexuális életünkben kérdés vagy probléma merül fel, először a weben tájékozódunk, de sokat segíthetnek a különböző appok, podcastek és online tesztek is. Adunk néhány remek tippet!

Fotó: Unsplash.com

Desire applikáció

Zseniális interaktív alkalmazás, amely ráadásul ingyenes is. Ideális azoknak, akik fokozni szeretnék az érzelmi kötődést, de azoknak is, akik az ellaposodott kapcsolatukat akarják felpezsdíteni, erotikus versenyhelyzetbe hozva egymást. Minél szexibb kihívás elé állít a párunk (akár időhatárral is), annál több pontot szerzünk, legyen szó szerepjátékról vagy éppen szexuális segédeszközök bevetéséről.

Good Sex Bad Sex podcast – Metro

A Soundcloudon hallgathatjuk a szuper kis műsorokat, de az iTuneson is feliratkozhatunk rájuk. Jobbnál jobb meghívottak ülnek a székben, az elhangzottakból pedig rengeteget tanulhatunk. Orgazmus téren például Renee Denyer menedzsertől, aki a londoni Sh! Women’s Erotic Emporium férfiaknak és nőknek tartott orgazmusworkshopjaikról mesélt, de egy korábbi meghívottjuktól, Annabelle Knight szexuálisjáték-szakértőtől is elleshetünk ezt-azt.

Pillow – Couples Intimacy app

A nyitottság, a nyíltság és az őszinteség az élvezetes, dinamikus szexuális élet alappillérei, ehhez pedig jó gyakorlótárs és tréner a Pillow. Az app gyakorlatsorát terapeuták, tantraoktatók, szexcoachok csapata állította össze, azzal a céllal, hogy segítse a párok közötti kommunikációt, erősítse a kötődést, és fokozza a vágyat. 30 napos programjával játékos módon fejleszt, ebből 14 nap ingyenes.