Megható fotósorozattal üzentek a sportolók

2018. október 14.
A fotókon csupa olyan amatőr sportoló szerepel, akik a maratoni táv teljesítése mellett azt is vállalták, hogy daganatos és krónikusan beteg gyerekeken segítenek futásukkal. A Bátor Tábor Alapítvány ezzel a fotósorozattal ismeri el teljesítményüket, és mond köszönetet rajtuk keresztül az összes jótékony sportolónak, akik igazi példaképei lehetnek egy beteg gyermeknek is.

Várakozás, izgalom, kétségek, izgatottság, félelem, koncentráció. Büszkeség, eufória, fájdalom, hála, megrendültség, boldogság, kimerültség. Hermann Ildi fotográfus kapta lencsevégre ezen érzelmeket a 33. Spar Budapest Maraton®-on. Alanyai a Bátor Tábor Alapítvány  jótékony maratonistái, az Élménykülönítmény futói, akik vállalták, hogy a rajt előtt majd közvetlenül a táv teljesítése után modellt állnak neki.

A képek is bizonyítják, hogy maratont futni hatalmas teljesítmény, melyet kitartó munka és rengeteg áldozat előz meg. Hajnali ébredések, hogy a nyári forróság ne akadályozza az edzést, lemondások sora, a drága idő feláldozása a hosszú futásokra, holtpontok, sérülések, újrakezdések. Majd a nagy napon a 42 km-es táv megannyit követel a testtől és a lélektől is.

20 fotó megtekintése

A többi jótékony sportolóról készült fotókért kattints a galériára!